Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ καθορίζει πλέον την πολιτική ατζέντα και στον Βαρνάβα Αττικής.


Στο Blog του κ. Γ. Κόλλια, διαβάζουμε,

Οι "κακοί" σύμβουλοι, αυτοί που "υπονομεύουν την λειτουργία της Κοινότητας", αυτοί που "δεν θέλουν να γίνει έργο" έχουν το θράσος και υποβάλλουν προτάσεις για την Πυροπροστασία, την Διαχείριση των Απορριμμάτων, την Ανακύκλωση, την προετοιμασία της Παραλίας εν όψη Καλοκαιρινής Περιόδου. Προτάσεις εμπεριστατωμένες, μελετημένες, κοστολογημένες κι όχι "λόγια του αέρα".

Και καλούν:
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2009 ΩΡΑ 8 Μ.Μ. ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.

Περισσότερα...


Απάντηση στο σχόλιό μου!


Εξαιρετική και εμπεριστατωμένη η παρουσίαση για αρκετά καυτά θέματα που αφορούν το περιβάλλον. Αλλά ξέρετε, εκεί που χωλαίνουμε πάντα είναι η υλοποίηση.

Παρόμοιες παρουσιάσεις έκανε κατά καιρούς και σημερινός πρόεδρος της Κοινότητας που έμειναν δυστυχώς στα λόγια.
Βέβαια θα μου πείτε δεν είμαστε ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!
Ο κόσμος όμως αμφιβάλλει ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ, ζητά ΕΡΓΟ σε καθημερινή βάση, για το περιβάλλον την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ καθορίζει πλέον την πολιτική ΑΤΖΕΝΤΑ παντού αλλά και στον τόπο μας. Συγχαρητήρια για την ανάδειξη των θεμάτων.

Η ΑΝΑΒΡΑ - ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!
ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ? ΠΩΣ? και με ΠΟΙΟΥΣ?
Αγαπητέ Μιχάλη
Πράγματι ο κόσμος αμφιβάλλει και απαιτεί δράσεις. Ξεχνιέται, όμως, μια "λεπτομέρεια". Δεν έχω τον θεσμικό ρόλο για την υλοποίηση των προτάσεων.
Όσο για τις "ανάλογες" προτάσεις του κ. Προέδρου, νομίζω ότι ανάλογη πρόταση δεν υπήρξε μέχρι σήμερα από την πλευρά του. Εννοώ όχι γενικότητες, αλλά συγκεκριμένες, αναλυτικές δράσεις, κοστολογημένες και με προοτική υλοποίησης.
Πέρα από αυτό, όμως, θεωρώ ότι με τις προτάσεις αυτές, αν υιοθετηθούν και τεθούν σε εφαρμογή από αυτόν που μπορεί και οφείλει να τις υλοποιήσει, θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την σωστή κατεύθυνση.
Και ξέρω (και ξέρεις) ότι πρόκειται για απλά πράγματα.
Πάντως ευχαριστώ για την κατάθεση των απόψεών σου. Είναι πάντα ευπρόσδεκτες.


2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ http://protaseis09.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον κ. Κολλια, που ασχολειται τοσο μελετημενα για το περιβαλλον.
    Οι αγώνας του για τα χυτα, δείχνει τις ευαισθησιες του.
    Ο σημερινός κοινοταρχησ τι εχει κανει τοσα χρονια. Κρινεται εσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.