Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ομάδα διαφωνούντων - με το Δ.Σ του Συλλόγου- μελών και πρώην μελών του Συλλόγου, συνεχίζουν την έρευνα πραγματοποιούντες επισκέψεις πόρτα- πόρτα, στα σπίτια των νέων κατοίκων του Βαρνάβα με το βασικό ερώτημα :

ΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ της 30.3.08


( Συνεχίζεται)

2 σχόλια:

  1. Δύο ευχάριστοι άνθρωποι με ενδιαφέρον να ακούσουν τα προβλήματά μας, ηρθαν σήμερα στο σπίτι μας και μας ειπαν τα σχετικά για το συλλογο τον οποίο ομολογουμένος ειχα ξεχάση οτι υπάρχει. Γραφτικα πριν ενα χρόνο περίπου εκτοτε κανείς δεν ηρθε σε επαφή μαζί μου ποτέ. Ειναι κρίμα γι αυτούς αλλά περισσότερο για μας τους νέους κατοίκους. Πιός θα μας εκφράζει στο μέλλον. Θα πρέπει να βρεθεί η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑΝΑΙ
    να παραιτηθούν οι υπεύθυνοι του Συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι 1η φορά που με επισκέπτεται κάποιος - εστω - και διαμαρτυρώμενος από τον συλλογο. Εμαθα αρκετά αλλα τους ειπα περισσότερα.
    Προλήματα για τους δρόμους τα νερά που μπάινουν μέσα στο σπίτι μου, τις υποσχέσεις από την Κοινότητα - απο προηγούμενη και σημερινή αρχή. Υποσχέσεις, υποσχέσεις .....και τίποτε.
    Γράφτηκα στο συλλογο γιατι νομιζα οτι κατι μπορούσαν να κάνουν κατι για μένα και το περιβαλλον..αλλά αυτοί εκλέχτηκαν για να κοροιδεύψουν τους νέους κατοίκους. Θα τα πούμε στην επόμενη Συνέλευση αν με ειδοποιήσουν?
    Εδωσα τα στοιχεία μου στους Κυρίους που με επισκέφθηκαν τουλάχιστον αυτοί θα το κάνουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.