Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Διαδημοτική Συγκοινωνία Δήμου Ωρωπού

Τα νέα δρομολόγια της διαδημοτικής συγκοινωνίας ξεκίνησαν από την 25 Ιουνίου,

Τα νέα δρομολόγια της διαδημοτικής συγκοινωνίας ξεκίνησαν από την 25 Ιουνίου, στους οικισμούς και τα χωριά του δήμου Ωρωπού. Μετά το πέρας της σχολικής χρονιάς, αναπροσαρμόστηκαν και εφαρμόζονται διαδρομές, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι οικιστές και οι κάτοικοι των απομακρυσμένων περιοχών.
Τα νέα δρομολόγια εκτελούνται σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ από τα δυο λεωφορεία 20 θέσεων που έχει ο Δήμος Ωρωπού στην κατοχή του, καθώς η ευελιξία τους είναι χαρακτηριστική, εντός των στενών οικιστικών δρόμων των περιοχών του Δήμου μας.
Είναι μια κίνηση που θα καθιερωθεί από την δημοτική αρχή και δεν θα άφορα μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς από τον Σεπτέμβριο ένα νέο λεωφορείο σχεδιάζεται να αποκτηθεί και να επανδρώσει τον στόλο, και τα δρομολόγια θα ανασχεδιαστούν και θα προσαρμοστούν στις νέες χειμερινές συνθήκες, εξυπηρετώντας κυρίως τις ανάγκες των μαθητών, των εργαζόμενων που χρησιμοποιούν το τρένο (ΣΦΕΝΔΑΛΗ) αλλά και όλων των δημοτών, στα πιο απομακρυσμένα σημεία του Δήμου μας.
Μια απαραίτητη και αναγκαία κίνηση στην υπηρεσία των δημοτών, καθώς στους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που διανύουμε είναι δύσκολη η χρήση των ταξί.
Το εισιτήριο είναι 1.20ε…..
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.