Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Η άνοδος και η πτώση του Ηλία Ψηνάκη!

Δείτε το Video που ακολουθεί:  Ηλίας Ψινάκης Δήμαρχος Μαραθώνα Ilias Psinakis "Το πάρτι τελείωσε..."


Όσο εντυπωσιακή ήταν η άνοδος και ο εκλογικός θρίαμβος του Ηλία Ψηνάκη άλλο τόσο παταγώδης και συντριπτική είναι η πτώση του! Αφορμή για να προβώ στο συγκεκριμένο σχόλιο, στάθηκε μία κουβέντα που είχα με φίλους εκτός της περιοχής του Μαραθώνα, οι οποίοι μου είπαν το εξής: «καλά να πάθετε που βγάλατε αυτόν τον άχρηστο!».
Το περίεργο είναι ότι οι ίδιοι αυτοί φίλοι πριν τρία χρόνια, μακάριζαν την «τύχη» μας, ως δημότες Μαραθώνα, που είχαμε την ευκαιρία να εκλέξουμε για δήμαρχο τον Ηλία Ψηνάκη!
Η εξήγηση είναι απλή: η ανικανότητα του θλιβερού μάνατζερ και το γεγονός ότι ο Δήμος έχει πάει πενήντα χρόνια πίσω, βοά τόσο πολύ, που εξήλθε των τειχών του Μαραθώνα. Το έργο είναι μηδενικό, για να μην πω ότι ακυρώθηκαν και όσα είχαν δρομολογηθεί κατά τη διάρκεια της τελευταίας θητείας του Ιορδάνη Λουίζου. Της κακής θητείας Λουίζου (για να μην ξεχνιόμαστε).
Όλοι πια στη χώρα μας, γνωρίζουν...
Και με όλη αυτήν τη βοή, κάτι θα πρέπει να έφτασε και στα αυτιά του Ηλία, γιατί όπως μαθαίνω, δεν θα είναι πάλι υποψήφιος δήμαρχος... τουλάχιστον όχι στην περιοχή μας.
Και αυτό είναι οριστικό. 
Ο κύβος ερρίφθη, που λένε...

https://www.dimotisnews.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: 

Δείτε το Video: 

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.