Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Προς ανάρτηση δασικοί χάρτες στην Αν.Αττική! Τι γίνεται με Ραφήνα, Παλλήνη, Ν. Μάκρη, Μαραθώνα & τις άλλες περιοχές

Δήμοι της Ανατολικής Αττικής παίρνουν την σκυτάλη στο θέμα της ανάρτησης των δασικών χαρτών, καθώς, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, την Παρασκευή 27 Ιουλίου πρόκειται να αναρτηθούν οι χάρτες για τους προκαποδιστριακούς Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αγίας Παρασκευής, Ανθούσας, Βριλησσίων, Γέρακα, Νέου Ηρακλείου, Νέου Ψυχικού και της Παλλήνης.

Βάσει του προγραμματισμού του υπουργείου, έως τα τέλη Αυγούστου θα έχουν αναρτηθεί δασικοί χάρτες για τις δημοτικές ενότητες Αρτέμιδας, Σπάτων, Ραφήνας, Αγ. Στεφάνου, Διονύσου, Ροδόπολης, Άνοιξης, Σταμάτας, Κρωπίας και Κερατέας, ενώ το φθινόπωρο η ανάρτηση θα συνεχιστεί με τις δημοτικές ενότητες Α.Κωνσταντίνου, Καλυβίων-Θορικού, Αναβύσσου, Κουβαρά, Λαυρεωτικής, Παλαιάς Φώκαιας, Σαρωνίδας, Αυλώνα, Αφιδνών, Αχαρνών, Θρακομακεδόνων, Κρυονερίου, Μαλακάσας, Νέας Μάκρης, Πολυδενδρίου, Μαρκοπούλου, Βάρης και Βούλας.
Η διαδικασία της κύρωσης των δασικών χαρτών για την Ανατολική Αττική αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2019.
thefact.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.