Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Τελευταίος και στον αθλητισμό ο Δήμος Μαραθώνα

Μετά την ψήφιση του «Κλεισθένη 1» κι ενώ έμειναν ΜΟΝΟ 10 μήνες μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές, στην πλειοψηφία τους οι δήμαρχοι της Ανατολικής Αττικής έχουν επιδοθεί σ’ έναν αγώνα δρόμου με σκοπό να παρουσιάσουν όσο περισσότερα έργα μπορούν στους δημότες για να ξανακερδίσουν την εμπιστοσύνη τους και να καταφέρουν να επανεκλεγούν.
Ένας από τους τομείς που έχουν πρόσφορο έδαφος για να δείξουν έργο, είναι ο αθλητισμός, είτε με την ανακαίνιση των ήδη υπαρχόντων, είτε με την κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, λόγο και της θετικής στάσης της περιφέρειας Αττικής σ’ αυτό τον τομέα.
Έτσι ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος έχει κατασκευάσει τους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων της Βάρης και της Βούλας και τώρα ξεκινάει την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Βουλιαγμένης και επιπλέον δίνει και σημαντικές επιχορηγήσεις αθλητικά σωματεία.
Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης έχει εντάξει την ανακατασκευή των γήπεδα στα Καλύβια και τον Κουβαρά στο πρόγραμμα της περιφέρειας Αττικής και ενισχύει οικονομικά όλα τα σωματεία.
Στο δήμο Λαυρεωτικής ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς δίνει επιχορηγήσεις σε όλα τα αθλητικά σωματεία ηγείται του Κεραυνού Κερατέας, ενώ είναι σε εξέλιξη η αλλαγή του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Λαυρεωτικής αλλά και στο γήπεδο Γιώργος Ραφίας.
Στο Δήμο Ωρωπού ο Δήμαρχος Θανάσης Ρούσης δεν έχει δικούς του πόρους για να τοποθετήσει πλαστικό τάπητα στο γήπεδο του Ωρωπού αλλά με τη βοήθεια του η Αυλώνα εξασφάλισε την στήριξη του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου και θ’ αλλάξει άμεσα τον χλοοτάπητα του γηπέδου της.
Στο Δήμο Διονύσου ο Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης επιχορηγεί όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου, δίνει το παρών σε όλες τις εκδηλώσεις τους και βοηθάει να βελτιωθούν οι αγωνιστικοι χώροι, έχοντας σε εξέλιξη έργα στα γήπεδα της Άνοιξης και του Αγίου Στεφάνου.
Στο δήμο Κρωπίας ο Δήμαρχος Δημήτρης Κιούσης επιχορηγεί τα αθλητικά σωματεία, συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούν και δίνει γενικά δίνει λύσεις τα προβλήματα τους.
Ο Δήμαρχος Παιανίας Σπύρος Στάμου είναι πάντα δίπλα στα αθλητικά σωματεία της περιοχής και πρόσφατα ενέκρινε επιχορήγηση 35.000€ στην ομάδα του Παμπαιανικού, μία από τις ιστορικότερες της Αττικής, με 90 χρόνια ιστορίας.
Στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς δίνει επιχορηγήσεις τα αθλητικά σωματεία και φτιάχνει τα γήπεδα μέσω της περιφέρειας Αττικής, τοποθετώντας νέο χλοοτάπητα στο γήπεδο Ραφήνας, ενώ εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του νέου σύγχρονου γηπέδου.
Άφησα τελευταίο το δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη, που δεν δίνει ούτε 1€ επιχορήγηση στα αθλητικά σωματεία του Δήμου, που απουσιάζει από όλες τις εκδηλώσεις τους, όχι ότι συμμετέχει στις υπόλοιπες εκδηλώσεις του Δήμου!!!
Ότι γίνεται στα αθλητικά σωματεία της περιοχής είναι προϊόν ιδιωτικής πρωτοβουλίας και έρχεται μέσα από τον κόπο και την τσέπη των παραγόντων των σωματείων, στους οποίους ανήκουν όλα τα εύσημα για την καλή πορεία των σωματείων τους!!!
Δυστυχώς για τον ιστορικό Μαραθώνα, η πενταετία της Δημοτικής Αρχής του Ηλία Ψηνάκη θα καταγράφει με τα μελανότερα γράμματα στην ιστορία του τόπου!!!
Υπομονή δημότες του Μαραθώνα, ΜΟΝΟ 10 μήνες έμειναν ακόμα!!!

 https://www.dimotisnews.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.