Με την απόλυτη και ξεκάθαρη στήριξη του Πάνου Καμμένου, ο Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει στις Πρέσπες για τη συμφωνία με τα Σκόπια.
Η στάση του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ συνολικά έδωσε χθες βράδυ το πράσινο φως ώστε ο Νίκος Κοτζιάς, συνοδευόμενος από τον Πρωθπουργό, να μεταβεί στο σημείο όπου θα συναντήσει τον ομόλογό του Νίκολα Ντιμιτρόφ και να υπογράψει μια συμφωνία που βρίσκεται αντίθετη το σύνολο σχεδόν της αντιπολίτευσης αλλά και την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

O Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ έκαναν την επιλογή τους. Στήριξαν τη συμφωνία που υπογράφεται σήμερα και η οποία δίνει στα Σκόπια το όνομα Βόρεια Μακεδονία και ταυτόχρονα τη «μακεδονική» γλώσσα και ταυτότητα.
Οι τεχνικές προετοιμασίες τις τελευταίες ώρες είναι πυρετώδεις, προκειμένου να διαμορφωθεί ο χώρος.
Oπως έχει γίνει γνωστό θα γίνει συλλαλητήριο. Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας καλεί τους Έλληνες της Βόρειας Ελλάδας να βρεθούν στις Πρέσπες το πρωί της Κυριακής 17 Ιουνίου, στις 11:00, για να διαδηλώσουν κατά της υπογραφής συμφωνίας. 
Μάλιστα όπως αναφέρεται ήδη έχουν ναυλωθεί λεωφορεία για τη μετάβαση όσων επιθυμούν να παρευρεθούν στις Πρέσπες, από πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Τα μέτρα ασφαλείας είναι ήδη δρακόντεια.
To μήνυμα που εκπέμπουν είναι το εξής. Δεν δεχόμαστε παραχώρηση του ονόματος. Τελεία και παύλα!

Το πρόγραμμα