Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Κοινωνικό στήριγμα στον Μαραθώνα ο Σπύρος Λιβαθινός


Αίσθηση προκάλεσε τις τελευταίες ημέρες στον Μαραθώνα η ... «εξαφάνιση» του Σπύρου Λιβαθινού. Είτε από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου που είναι πάντα παρών, είτε από εκδηλώσεις, είτε από την περιοχή γενικότερα όπου ζει και δραστηριοποιείται. Η απάντηση είναι πολύ απλή: Ο Σπύρος Λιβαθινός δεν είναι άεργος και ως προπονητής της Εθνικής ομάδας νέων βρίσκεται σε αποστολή στην Ισπανία στο Μεσογειακό Τουρνουά ποδοσφαίρου.
Ο Σπύρος Λιβαθινός μαζί με τον Γιάννη Γκούμα και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ έχουν την ευθύνη για το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του έχει εμπιστευθεί αυτό το νευραλγικό πόστο.
Συνεπώς τα «καφενειακού» τύπου σχόλια «χάθηκε ο Λιβαθινός», ή «δεν ασχολείται με τα προβλήματα ο Λιβαθινός» πέφτουν στο κενό. 
Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι ο κ. Λιβαθινός ακόμη και μεταξύ πτήσεων στα αεροδρόμια βρήκε χρόνο να κάνει δηλώσεις τηλεφωνικώς σε δημοσιογράφους για τους πρόσφατους βανδαλισμούς στη Μπρέξιζα.
​«Ο δήμος Μαραθώνα είναι ξέφραγο αμπέλι» τόνισε ο Σπύρος Λιβαθινός, ο οποίος σημείωσε πως ο δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης φρουρείται από δύο αστυνομικούς την ώρα που το αστυνομικό τμήμα Μαραθωνα διαλύθηκε και οι πολίτες είναι έρμαιο των κακοποιών. 
Επισημαίνουμε ότι ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα, αν και επισήμως δεν έχει δηλώσει ακόμη την υποψηφιοτητά του για τη δημαρχία του Μαραθώνα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, όλα δείχνουν πως κινείται σε αυτή την κατεύθυνση. Οι καλοκαιρινοί μήνες θα είναι μία περίοδος για περισυλλογή, συζητήσεις, αλλά και ξεκούραση, ώστε από το Φθινόπωρο να λάβει την τελική αποφασή του και αν πει το «ΝΑΙ» να βάλει μπροστά την προεκλογική «μηχανή» του.
Ο κ. Λιβαθινός επιστρέφει με την αποστολή της εθνικής ομάδας στην Ελλάδα τη Δευτέρα 2 Ιουλίου και ήδη στο γραφείο του τον περιμένει ένα φορτωμένο πρόγραμμα υποχρεώσεων της καθημερινότητας. Όμως απ’ ότι φαίνεται στο εξής ο Μαραθώνας θα είναι πλέον η πρώτη του προτεραιότητα.
Πολίτες, αυτοδιοικητικά στελέχη και φίλοι του τον παροτρύνουν να μην κάνει πίσω και να δώσει τη «μάχη» για τη διεκδίκηση της δημαρχίας. Σημαντικό μέρος της κοινωνίας του δήμου Μαραθώνα ήδη τον στηρίζει, ακριβώς επειδή αυτό είναι αμφίδρομο. Και ο Σπύρος Λιβαθινός στήριξε και στηρίζει την κοινωνία.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.