Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Τα IN και OUT του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα, στη συνεδρίαση της Πέμπτης 19 Απριλίου

ΙΝ Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τσίρκας, που συνεχίζει να τροφοδοτεί με παγωμένους καφέδες, φρέντο και καπουτσίνο, τους ...συνοδοιπόρους τους.
OUT Ποιος άλλος, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης, που για ακόμα μία φορά εξέθεσε τους συνεργάτες του στο θέμα της αλλαγής ηγεσίας στο Δημοτικό Θέατρο.

ΙΝ Η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας Δήμητρα Κάκαρη, που παρά την επιθυμία του Ηλία Ψηνάκη, επέμεινε στην απόφαση της να παραμείνει στη θέση της προέδρου του Δημοτικού Θεάτρου.
ΟUT Η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ Αναστασία Ευαγγελιου - Ρίζου, που δεν είχε το θάρρος να ξεμπροστιάσει τον Ηλία Ψηνάκη, όσον αφορά τις παλινωδίες του στο θέμα του Δημοτικού Θεάτρου.

IN Ο επικεφαλής της «Ενωμένης Πολιτείας» Στέργιος Τσίρκας, που ανταποκρίνεται, τόσο με τις καίριες ερωτήσεις του όσο και τις σωστές παρεμβάσεις του, απόλυτα στον νέο ρόλο που έχει αναλάβει.
ΟUT Η γενική γραμματέας του Δήμου Μαραθώνος Πένυ Μικελοπούλου η οποία στην απέλπιδα προσπάθεια της να προστατεύσει τον Ηλία Ψηνάκη, «έχει χάσει την μπάλα» και πέφτει σε συνεχόμενες αντιφάσεις.

IN Η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας Αναστασία Παππά, που οργισμένη από τις παλινωδίες του Ηλία Ψηνάκη στο θέμα του Δημοτικού Θεάτρου τα βρόντηξε και έφυγε από το Δημοτικό Συμβούλιο.
ΟUT Ο τοπικός σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Μαραθώνα Γιώργος Λέπουρης, που το παίζει σε διπλό ταμπλό, «χρησιμοποιώντας» δημοτική αρχή και αντιπολίτευση, για ιδίο όφελος.

ΙΝ Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αιμίλιος Ρείσογλου, που δικαιολογημένα τα έχει πάρει στο κρανίο με τον Ηλία Ψηνάκη, που κάθε φορά του κάνει μπάχαλο τη συνεδρίαση.
OUT Οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Μαραθώνος, που ψηφίζουν ΝΑΙ σε όλα, σωστά, στραβά ή ανάποδα, που τους ...ταΐζει ο Ηλίας Ψηνάκης.

https://www.dimotisnews.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.