Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΒΑΡΝΑΒΑΣ: Καλούμε την πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας να προβεί σε απολογισμό προόδου για την απόκτηση υδροφόρου οχήματος και την αποκατάσταση βλαβών από τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2017

Για να μην ξεχνιόμαστε ,

Η μέριμνα λαμβάνεται από τον Δήμο Μαραθώνα που εισέπραξε τα ποσά για λογαριασμό του Βαρνάβα. Ενώ υπάρχουν αμφιβολίες και αμφισβητήσεις ως προς την ολική απόδοση του συνόλου της κρατικής χρηματοδότησης στην Κοινότητα.

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα που υπεβλήθη από τον Δήμο Μαραθώνα, Νομού Αττικής, ενέκρινε εκτάκτως οικονομική ενίσχυση ύψους 100.000 ευρώ, προκειμένου να αποκατασταθούν βλάβες στην ύδρευση της δημοτικής κοινότητας Βαρνάβα, που προκλήθηκαν από την πρόσφατη πυρκαγιά που έπληξε την Ανατολική Αττική.

Η χρηματοδότηση προορίζεται για την εξασφάλιση ενός υδροφόρου οχήματος, αντλιοστασίου και δεξαμενών, καθώς και την αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης γύρω από το αντλιοστάσιο της δημοτικής κοινότητας Βαρνάβα.
Η ενίσχυση εντάσσεται στο φάσμα των μέτρων που λαμβάνει η Κυβέρνηση, προκειμένου να υποστηρίξει ουσιαστικά τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής.

---
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.