Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Ο Δήμαρχος Ωρωπού απένειμε το βραβείο «Βησσαρίων» στον Μιχαήλ Βασιλάκο

Ένας Δήμαρχος οφείλει και πρέπει να είναι αφοσιωμένος στη διοίκηση  και στο έργο του Δήμου του και όχι ... να περιφέρεται άσκοπα στα κοσμικά  happenings εκτός Δήμου. Σαν "μαριονέτα" διαλαλεί την παρουσία του κάνοντας self promotion στα social media χωρίς να μπορεί να επιδείξει ούτε ένα έργο για τον Δήμο του . Ναι, καταλαβαίνετε ... μιλάω για τον Μαραθώνα. 
Όμως εδώ μιλάμε για τον Ωρωπό και λέμε Μπράβο στον Δήμαρχο του!!

Χθες, 04 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου Ωρωπού, η απονομή του επάθλου «Βησσαρίων», θεσμού που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια από τον αθλοθέτη κ. Δημήτρη Κούσιο.

Το έπαθλο «Βησσαρίων» απονέμεται στη μαθήτρια ή το μαθητή που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο αριθμό μορίων, από τους μαθητές όλων των Λυκείων του Δήμου Ωρωπού, κατά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Για το έτος 2017, το έπαθλο απονεμήθηκε στον απόφοιτο του Γενικού Λυκείου Καπανδριτίου, ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΜΙΧΑΗΛ, ο οποίος, συγκεντρώνοντας 19027 μόρια, πέρασε 69ος στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών υπολογιστών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Η απονομή του επάθλου έγινε από το Δήμαρχο Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση, παρουσία του αθλοθέτη κ. Δ. Κούσιου, του Αντιδημάρχου Καπανδριτίου κ. Δ. Βελτανιώτη και της οικογένειας του επιτυχόντα.

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά τον κ. Κούσιο για την ευγενική χορηγία και εύχεται στο Μιχαήλ να έχει μια δημιουργική και επιτυχημένη φοιτητική ζωή.


Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.