Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Μηνυμα του Δημάρχου Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Εμείς πάντως του Δήμου Μαραθώνα δεν διαβάσαμε κανένα αντίστοιχο μήνυμα από τον Δήμαρχο. ΔΗΜΑΡΧΟΙ ...και δήμαρχοι.


Σήμερα οι μαθητές μας ξεκινούν το μεγάλο τους αγώνα  από την αφετηρία της νέας σχολικής χρονιάς. Μιας χρονιάς γεμάτης όνειρα και ελπίδες. Μιας χρονιάς, όπου η θέληση για την πραγματοποίηση των στόχων και των προσδοκιών,  γίνεται με το σπουδαιότερο όπλο. Την κατάκτηση της γνώσης.
Εύχομαι σε όλους τους μαθητές ένα πολύ αισιόδοξο ξεκίνημα, γεμάτο όνειρα, ελπίδα, και κυρίως αυτοεκτίμηση, μέσα από την οποία θα αντλήσουν τη δύναμη και την υπομονή να αγωνίζονται καθημερινά, όχι μόνο για να εκπληρώσουν τους στόχους τους, αλλά και για να ολοκληρωθούν σαν προσωπικότητες, μέσα από την κατάκτηση της γνώσης και της αλήθειας.

Στους εκπαιδευτικούς,  που είναι οι πλοηγοί σε αυτό το ταξίδι, εύχομαι υπομονή  και δημιουργικότητα. Να αγαπούν το λειτούργημά τους ολοκληρωτικά, να μη χάνουν τη δίψα για διδασκαλία, να είναι κοντά σε κάθε ανάγκη των μαθητών τους.
Στους ακούραστους γονείς, εύχομαι να έχουν πάντα τη δύναμη να στέκονται δίπλα στα παιδιά τους με χαμόγελο, ενθάρρυνση και αισιόδοξο πνεύμα και ως πρώτοι τους διδάσκαλοι, να τους μαθαίνουν να αγωνίζονται και να μη σταματούν την προσπάθεια, ακόμα κι αν κάποιες φορές αποτυγχάνουν.
Από την πλευρά μας ως Τοπική Αυτοδιοίκηση θα βρισκόμαστε σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα για την καλύτερη δυνατή λειτουργία των σχολικών μονάδων.
Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.