Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

SOS από τον ανιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής: «Η φωτιά είναι ασύλληπτη, κατεβαίνει με τεράστια ταχύτητα προς Μαλακάσα»

«Η φωτιά είναι ασύλληπτη, κατεβαίνει με τεράστια ταχύτητα από Πολυδένδρι προς Μαλακάσα» είπε το μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

Ο αντιπεριφερειάρχης, ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην τοπική αυτοδιοίκηση, με δηλώσεις του στον Σκάι εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχος για την εξέλιξη της μεγάλης φωτιάς που κατακαίει από την Κυριακή το απόγευμα την Ανατολική Αττική. Ο κ. Φιλίππου δήλωσε πως η φωτιά με πολύ μεγάλη ταχύτητα κατευθύνεται πλέον προς την Μαλακάσα.
Το μέτωπο της φωτιάς είναι πολύ μεγάλο, οι άνεμοι, που δημιουργούνται και από την ίδια την πυρκαγιά είναι πολύ ισχυροί, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα οι φλόγες να κατευθύνονται με πολύ μεγάλη ταχύτητα προς την Μαλακάσα.
Παρά τις αντιπυρικές ζώνες που η Πυροσβεστική σε συνεργασία με τον στρατό δημιούργησε σήμερα το πρωί, η φωτιά κατόρθωσε να περάσει και καίει το δάσος που βρίσκεται στην περιοχή.
Ο κ. Φιλίππου ζήτησε από τους οδηγούς να αποφύγουν τους δρόμους από το Πολυδένδρι προς τη Μαλακάσα, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο επίκεντρο της πυρκαγιάς.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.