Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΛΟΥΙΖΟΥ

Η παραίτηση του Ιορδάνη Λουίζου μετά από 12 ως δήμαρχος Ν. Μάκρης, 4 ως δήμαρχος Μαραθώνα και 3 ως δημοτικός σύμβουλος, σηματοδοτηθεί το τέλος εποχής για τη παλιά φρουρά διοίκησης του δήμου. Έτσι μετά τις αναμενόμενες διαδικασίες που θ’ ακολουθήσουν αφού ο κ. Λουίζος ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας θα πρέπει να αντικατασταθεί, μετά από εκλογική διαδικασία της παράταξής του υποθέτουμε, με τον αντικαταστάτη του να σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το δήμο Μαραθώνα.

Φημολογείται ότι πιθανός αντικαταστάτης του ενδέχεται να είναι ο Στέργιος Τσίρκας έμπειρος αυτοδιοικητικός από χρόνια, άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά υπερκινητικός όσο αφορά σοβαρές υποθέσεις του δήμου, με ουσιαστικές και εμπεριστατωμένες παρεμβάσεις στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες. Ακόμα ο κ. Τσίρκας χαίρει της εκτίμησης των συμπολιτών του και διατηρεί άριστες σχέσεις με τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων.
Η παραίτηση των δύο γιατρών, Ιορδάνη Λουίζου και Νίκου Τουρούκη που προηγήθηκε, χωρίς να αποκλείεται κι άλλη, προετοιμάζει την οριστική αλλαγή στη πορεία της μείζονος μειοψηφίας του Μαραθώνα, αλλά και στο γενικότερο πολιτικό σκηνικό, που θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει μόλις οριστικοποιηθεί ο εκλογικός νόμος που θα διέπει τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.  
Μέχρι τότε δεν είναι συνετό να μιλήσουμε για υποψηφιότητες, παρότι υπάρχουν ικανά άτομα που επιθυμούν να διεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο του ιστορικού δήμου Μαραθώνα.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.