Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Στην Ελλάδα ο Μπ. Γιλντιρίμ - Συναντήσεις με Αλ. Τσίπρα, ΠτΔ και περιοδεία στην Θράκη

http://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2017/6/14/yildirim_neura_1_new2.jpg?itok=LNLuyfJUΟ πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ έρχεται στην Ελλάδα την Δευτέρα στις 19 Ιουνίου.

Στο πρόγραμμα του Γιλντιρίμ περιλαμβάνονται συναντήσεις με τον ομόλογό του, Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με την ατζέντα να περιλαμβάνει τα θέματα της μετανάστευσης, των ελληνοτουρκικών και ευρωτουρκικών σχέσεων, αλλά και το Κυπριακό.
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας αμέσως μετά, σύμφωνα με την «Καθημερινή» θα μεταβεί για ιδιωτική επίσκεψη στη Θράκη για το καθιερωμένο Ιφτάρ, το πρώτο μουσουλμανικό γεύμα μετά το τέλος τα Ραμαζανιού.
Η επίσκεψη Γιλντιρίμ θεωρείται συνέχεια της συνάντησης Τσίπρα - Ερντογάν στο Πεκίνο και έχει ως στόχο να τεθούν οι βάσεις επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο κρατών.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.