Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Οι γονείς αρνούνται την ιατρική βοήθεια...

Επίθεση στο Μάντσεστερ: Οι γονείς αρνούνται την ιατρική βοήθεια μέχρι να σωθούν τα παιδιά τους...μέχρι να σωθούν τα παιδιά τους από την επίθεση στο Μάντσεστερ...

Μέσα από τη μεγαλύτερη τραγωδία αναδύεται το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής. Δεκάδες θύματα από την επίθεση που...
πραγματοποίησε βομβιστής αυτοκτονίας στο Μάντσεστερ Αρίνα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, μεταξύ των οποίων και 12 παιδιά. Οι γονείς, αν και σε σοβαρή κατάσταση ορισμένοι, αρνούνται να τους παρασχεθεί ιατρική βοήθεια, πριν διαπιστώσουν ότι τα παιδιά τους έχουν διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή τους, αναφέρουν ιατρικές πηγές μέσω των βρετανικών ΜΜΕ, αναδεικνύοντας τη δραματικότητα της κατάστασης.

Στα νοσοκομεία του Μάντσεστερ έχουν μεταφερθεί 59 άτομα, μεταξύ των οποίων και 12 παιδιά κάτω των 16 ετών. Πολλά από τα 22 θύματα εκτιμάται πως είναι επίσης παιδιά. Η μόλις 8 ετών Κύπρια Σάφι Ρούσος και η 18χρονη Τζεορτζίνα Κάλαχερ είναι τα πρώτα θύματα που κατονομάστηκαν από τις βρετανικές αρχές.

Ο διευθυντής του νοσοκομείου του Μάντσεστερ δήλωσε στα βρετανικά ΜΜΕ ότι οι γονείς αρνούνται να τους παρασχεθεί ιατρική βοήθεια. Κάθονται δίπλα στα παιδιά τους ή περιμένουν τη γνωμάτευση των γιατρών, ώστε να διαπιστώσουν ότι τα παιδιά τους είναι εντάξει.

Μάρτυρες από τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ περιέγραψαν τη στιγμή της έκρηξης, λέγοντας πως ακούστηκε ένας πολύ δυνατός κρότος και άρχισαν να καταρρέουν οι λαμαρίνες και η οροφή. Ακολούθησε πανικός, καθώς κανείς δεν γνώριζε τι είχε συμβεί...


protothema.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.