Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε… για την παράδοση της καθαριότητας στον εργολάβο, με την πενιχρή έκπτωση 2%!


Νόμιμο να δεχθεί η δημοτική αρχή την έκπτωση 2% για την παράδοση της αποκομιδής των απορριμμάτων στο εργολάβο είναι, όμως δεν είναι και ηθικό, σύμφωνα με τον Γιώργο Γιασημάκη, ο οποίος παράλληλα σημείωσε, πως κάποιοι όροι που τέθηκαν για την συμμετοχή στο διαγωνισμό, ήταν το λιγότερο… περίεργοι και αφήνουν εύλογα ερωτηματικά.

Ο Νώντας Δημητρίου, συνεχίζοντας στο ίδιο θέμα, ανέφερε πως με την απόφασή τους αυτή, παροπλίζουν τα δημοτικά αυτοκίνητα και το προσωπικό της καθαριότητας, πετούν την τεχνογνωσία και επί της ουσίας αυξάνουν το κόστος λειτουργίας του δήμου κατά τα 6,5 εκατ. ευρώ.
Ο δήμαρχος Θωμάς Ρούσσης, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την απόφασή του να δώσει την καθαριότητα σε εργολάβο, τόνισε πως ο δήμος έχει τη δυνατότητα να διακόψει την σύμβαση με τον εργολάβο… όποτε θέλει!!! Και δημιουργεί το ερώτημα: Πότε μπορεί να διακόψει -όποτε θέλει- τη σύμβαση; Η βασικότερη περίπτωση φυσικά είναι, όταν για τον α ή β λόγο κριθεί ασύμφορη για το δήμο! Το πενιχρό 2% στην έκπτωση, που όπως δήλωσε… στεναχώρησε και τον ίδιο, δεν ήταν ασύμφορο για το δήμο; Και πότε θα την διακόψει; Όταν θα έχει διαλύσει την υπηρεσία καθαριότητας;
Τέλος, ακόμη και για ένα 5% που ανέφερε ως έκπτωση και ένα άλλο 10%, γνωρίζει πόσο απέχουν οι 130 χιλιάδες από τις 325, αν η έκπτωση ήταν 5% και από τις 650 αν ήταν 10%; Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε λοιπόν..!
  ---

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.