Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Σκουρλέτης: Μικρές αλλαγές στο χωροταξικό –Ανοιχτοί για την τετραετία

Η ευκαιρία για συνένωση με τους γείτονές μας, θα παρουσιαστεί ξαφνικά μπροστά μας, όταν οι (αιρετοί) του ορεινού Βαρνάβα ... θα "κοιμούνται" ως συνήθως. Χα, Χα ... Να λέμε κανένα αστείο.

Μόνον επιλεκτικές αλλαγές που θα αφορούν νησιωτικούς και ορεινούς δήμους πρόκειται να προωθήσει το υπουργείο Εσωτερικών στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης του Καλλικράτη που θα γίνει στα μέσα τους τρέχοντος έτους. Αυτό διευκρίνισε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης απαντώντας σε σχετική ερώτησή της aftodioikisi.gr κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου. «Δεν είναι στις προθέσεις μας να ανοίξουμε αυτό το θέμα. Θα το ανοίξουμε επιλεκτικά για πολύ συγκεκριμένους νησιωτικούς και ηπειρωτικούς δήμους.
Δεν μιλάμε για γενικευμένη συζήτηση. Οφθαλμοφανείς μόνο. Το λέω αυτό από την αρχή για να μην ανοίξει κανενός η όρεξη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης....Διαβάστε περισσότερα στην Πηγή»
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.