Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Μοίρασε «εγκεφαλικά» η Ιβάνκα Τραμπ - Στενό «μαρκάρισμα» του Καναδού πρωθυπουργού στην κόρη του Αμερικανού προέδρου (upd) (βίντεο, εικόνες)

ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΘΑΜΒΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ Ο ΤΖ.ΤΡΙΝΤΟ
Έκθαμβος έμεινε ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό από την ομορφιά της πανέξυπνης κόρης του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα. Μόλις την συνάντησε κυριολεκτικά του έπεσε το στιλό από το χέρι και αμέσως έτρεξε να της προσφέρει καρέκλα καθώς είναι λάτρης του ωραίου φύλου και γνωρίζει να συμπεριφέρεται σε κοπέλες αυτού του «διαμετρήματος»

Νέος ωραίος, χαρισματικός, γοητευτικός, καρδιοκατακτητής, διάσημος στο γυναικείο φύλο, πολυσυζητημένος για το χιούμορ του και τις ικανότητές του δεν περίμενε και ο ίδιος ότι μια βαρετή πολιτική συνάντηση θα είχε μια τόσο ενδιαφέρουσα αναπάντεχη έκπληξη.
Αν και για να είμαστε ειλικρεινείς και η Μελάνια Τραμπ να βρίσκονταν εκεί ο Τριντό πάλι εγκεγφαλικό θα είχε πάθει.
Πώς να αγνοήσει κανείς τα βλέμματα που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και γιατί ο ξένος Τύπος μιλά τον θαυμασμό του γόη του Καναδά προς το πρόσωπο της νεαρής κληρονόμου;





Και οι δύο είναι παντρεμένοι,αλλά τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απαθανάτισαν μια «χημεία» ανεπανάληπτη ανάμεσά τους, με τις φωτογραφίες να «φωνάζουν» ότι εδώ υπάρχει συμπάθεια. Όχικάτι το μεμπτό απλά θαυμασμός



Στη συνάντηση στην στρογγυλή τράπεζα του Λευκού Οίκου, εκεί όπου συναντήθηκαν για να συζητήσουν για την επιχειρηματικότητα τα βαθιά πράσινα μάτια της κόρης του Αμερικανού προέδρου κοίταξαν με ενδιαφέορν τον Τριντό. Οι ευγενικοί άνδρες αρέσουν στην κόρη του Αμερικανού προέδρου

Αποκορύφωμα, η στιγμή που ως γνήσιος τζέντλεμαν ο Τζάστιν Τριντό τραβά την δερμάτινη πολυθρόνα προς τιμήν της Ιβάνκα Τραμπ, προκειμένου να τη βοηθήσει να καθίσει στο τραπέζι.







Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.