Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

NEOI ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ: Η Δημοτική Κοινότητα του Βαρνάβα ενημέρωσε τους κατοίκους 15.2.17

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ενημέρωση των κατοίκων για τους δασικούς χάρτες. Το συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι πρέπει όλοι μας με την βοήθεια ενός μηχανικού που θα επιλέξουμε, να ελέγξουμε τις ιδιοκτησίες μας. Σε περίπτωση που κάποιο κτήμα έχει χαρακτηριστεί δασικό , πρέπει να καταθέσουμε τις ενστάσεις μας από τις 24 Φεβρουαρίου έως τις 24 Απριλίου. Μετά τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για τον αποχαρακτηρισμό του. Σε περίπτωση ενστάσεως το παράβολο είναι 40 ευρώ ανά στρέμμα.
Η ένσταση γίνεται για κάθε κτήμα χωριστά ηλεκτρονικά. Για την ένσταση απαιτούνται τίτλοι ιδιοκτησίας . Τα χαρτιά που θα στοιχειοθετησουν έναν φάκελο θα σταλούν ταχυδρομικά στο δασαρχειο όπου μια τετραμελης επιτροπή θα τον εξετάσει και θα αποφανθεί κατά περίπτωση. Αν ενα κτήμα έχει φανεί ως δασικο στους νέους χάρτες και ο ιδιοκτήτης του έχει χαρτί δασαρχειου προσκομιζει το έγγραφο του στο δασαρχειο χωρίς παράβολο προκειμένου να τακτοποιηθει. Αν σε ένα κτήμα έχει χαρακτηριστει δασικο ένα τμήμα του ή ένσταση γινεται για το τμήμα αυτό και όχι για το σύνολο του κτήματος και πληρώνετε το ανάλογο παράβολο. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση η βοήθεια η Κοινοτητα θα είναι στη διάθεσή σας.
Διαβάστε σχετικά:

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.