Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Ο παγετός το μεγάλο πρόβλημα στον Βαρνάβα

Αλάτι 
Ανοιχτό παραμένει αυτήν την ώρα το οδικό δίκτυο στην κοινότητα του Βαρνάβα ωστόσο οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς από το βράδυ αναμένεται παγετός στους δρόμους και οι κάτοχοι Ι.Χ., θα πρέπει να έχουν μαζί τους αλυσίδες.
«Μηχανήματα του δήμου καθαρίζουν τους δρόμους από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ» δηλώνει στο efsyn.gr ο υπάλληλος του δήμου Μαραθώνα, Σάββας Κούρτης, εφιστώντας την προσοχή των οδηγών ιδιαίτερα από τις 22.00 έως και τις 04.00 τα ξημερώματα όπου σταματούν να επιχειρούν τα εκχιονιστικά μηχανήματα.

Ο ένας εκ των δύο υπαλλήλων που έχει επιφορτιστεί το έργο για να παραμείνουν ανοικτοί οι δρόμοι, τονίζει πως υπάρχει διαθέσιμο αλάτι στην κοινότητα Βαρνάβα για τους κατοίκους που επιθυμούν να προμηθευτούν και προσθέτει πως σε επιφυλακή βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να παρέμβει όπου παραστεί ανάγκη. 
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.