Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Έρχεται ο Ομπάμα

Ποιες είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες του ταξιδιού του Αμερικανού προέδρου στην Αθήνα και πότε αναμένεται να προσγειωθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος
Γύρω στις 11 το πρωί της Τρίτης αναμένεται η άφιξη του Μπάρακ Ομπάμα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ενώ επίσημη ενημέρωση αναμένεται να υπάρξει τις επόμενες ώρες.


Πρώτος σταθμός του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου θα είναι το Προεδρικό Μέγαρο όπου θα συναντηθεί με τον Προκόπη Παυλόπουλο, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα τον περιμένει ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπάρακ Ομπάμα αναμένεται να φτάσει στο Προεδρικό Μέγαρο γύρω στις 12 το μεσημέρι
Αργά το μεσημέρι αναμένεται να πραγματοποιηθούν κοινές δηλώσεις στον τύπο.
Τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι δρακόντεια και ακόμα και οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι θα μεταβούν από το Ζάππειο Μέγαρο με ειδικά πούλμαν, συνοδεία της αστυνομίας.
Ο Μπάρακ Ομπάμα θα συνοδεύεται από τον υπουργό Οικονομικών Τζακ Λιου, αλλά και από Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες.
Την Τρίτη το βράδυ ο Προκόπης Παυλόπουλος θα πραγματοποιήσει δείπνο προς τιμήν του στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν ο Αμερικανός πρόεδρος θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη πριν από την βασική ομιλία του στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και μια δήλωση στην Ακρόπολη.
Από το Μέγαρο Μαξίμου εκφράζουν την ικανοποίησή τους από την συνέντευξη που παραχώρησε στην "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ", ειδικά σε όσα ανέφερε για το ζήτημα του χρέους, αλλά και το προσφυγικό και τα πολλαπλά μηνύματα συμπαράστασης που έστειλε στη χώρα μας.
Πολύ σημαντικό θεωρούν στο κυβερνητικό στρατόπεδο πως ο επόμενος σταθμός του Αμερικανού προέδρου θα είναι το Βερολίνο.
Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη για την παρουσία του Μπάρακ Ομπάμα στην Αθήνα υπό τον πρωθυπουργό, ενώ αλλεπάλληλες κλειστές συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν και μέσα στην ημέρα, ώστε να καθοριστεί η ατζέντα που θα βάλει η ελληνική πλευρά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ομπάμα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.