Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα. Μια ώρα κλεισμένος στην τουαλέτα ο Ψινάκης

Μετά τον Ομπάμα, προσγείωση ...στην Ελληνική πραγματικότητα ... του Ψινακιστάν

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Τρίτης κατά τη διάρκεια Δημοτικού Συμβουλίου για τον προϋπολογισμό και άλλα θέματα του Δήμου Μαραθώνα.
Εκεί ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. Και πλαστικός χειρουργός Χρήστος Κατσαρός φέρεται να έφτασε μαινόμενος κατά του Ηλία Ψινάκη. Οι δυο τους είχαν έντονη λογομαχία ή οποία συνεχίστηκε ακόμη και στις τουαλέτες. Ο καυγάς ήταν τόσο έντονος που προκάλεσε την παρέμβαση του αστυνομικού-φρουρού του Ηλία Ψινάκη, όμως η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Πληροφορίες λένε ότι ο Δήμαρχος Μαραθώνα χρειάστηκε να μείνει στην τουαλέτα πάνω από μια ώρα μέχρι να καταφθάσουν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και να λήξει το επεισόδιο που λίγο έλειψε να περιλαμβάνει και χειροδικίες.
Ο καυγάς μεταξύ Ψινάκιη – Κατσαρού οφείλεται στην κόντρα του δημάρχου με τη σύζυγο του πλαστικού χειρουργού που εξελέγη με το ψηφοδέλτιό του, αλλά τέσσερις μήνες αργότερα αποχώρησε. Η σύζυγος του πλαστικού χειρουργού δεν είναι η μόνη που έφυγε από τον συνδυασμό του Ηλία Ψινάκη, ωστόσο ο δήμαρχος φέρεται να την κατηγορεί για συνεργασία με τον πρώην δήμαρχο και πολιτικό του αντίπαλο.
Οι καταγγελίες του δημάρχου αλλά και, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά του πλαστικού χειρουργού, άσχημες εκφράσεις του εναντίον της συζύγου του έβγαλαν τον Χ. Κατσαρό εκτός εαυτού. Όταν, όπως λέει ο πλαστικός χειρουργός ζήτησε το λόγο από το δήμαρχο και εκείνος του απάντησε με ύβρεις και ειρωνείες ξεκίνησε ο καυγάς. Μάλιστα ο πλαστικός χειρουργός ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση, αλλά και φραστικές απειλές από τον αστυνομικό – φρουρό του Ηλία Ψινάκη και απειλεί τώρα με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
“Στις ερωτήσεις μου για όσα διασπείρει απάντησε με ύβρεις, γεγονός που με εξόργισε” λέει στην Espresso ο πλαστικός χειρουργός και καταγγέλλει ”εκείνη τη στιγμή παρενέβη ο αστυνομικός του, ο οποίος με έπιασε από το λαιμό”.
Η πλευρά Ψινάκη ωστόσο μιλάει για επίθεση που βασίζεται σε συμφέροντα.
“Ενώ ετοιμαζόταν να βγει από την τουαλέτα ο Κατσαρός κινήθηκε απειλητικά εναντίον του με σκοπό να τον χτυπήσει, αλλά παρενέβη ο φρουρός του δημάρχου” λέει η πλευρά Ψινάκη επιβεβαιώνοντας οτι ο δήμαρχος χρειάστηκε να κλειστεί στην τουαλέτα για να μην υπάρξουν και χειρότερα:
“Ο Ηλίας παρέμεινε επί ώρα στην τουαλέτα. Παράλληλα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και σε λίγο κατέφθασαν στο χώρο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Νέας Μάκρης”.
Η ίδια πηγή από το περιβάλλον Ψινάκη υποστηρίζει πως “τους έχει μπει στο μάτι” με το έργο που κάνει στο Μαραθώνα.
------------
Πια έργα, ούτε για δείγμα!!!
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.