Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ.

Ενώ μερικοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να αναδείξουν μέσω φωτογραφιών στο διαδίκτυο τις ομορφιές του Βαρνάβα, έχεις άλλους να τις αντιγράφουν χωρίς να προσδιορίσουν καν την πηγή αποκτώντας ταυτόχρονα και διαφημιστικά οικονομικά οφέλη.
Αναφέρομαι στο “Τουριστικό Οδηγό” του Λαογραφικού Βαρνάβα, όπου με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσα ότι υπάρχουν δύο φωτογραφίες (σελίδα 4 και 29 δέντρο) πνευματικής ιδιοκτησίας εμού του ιδίου.
Δεν επιδιώκω επ ουδενί να αποκομίσω την όποια αποζημίωση, εκμεταλλευόμενος αυτή την παρατυπία, αλλά θεωρούμε εντελώς άδικο να διαφημίζεται δωρεάν το Λαογραφικό, εκμεταλλευόμενο τις επιχειρήσεις του Βαρνάβα όπως και τις φωτογραφίες άλλων. Από το κόστος χρέωσης  περίπου 200Ευρώ/κατάστημα επί τα επτά (7) καταστήματα δηλ. σύνολο 1400 Ευρώ. (Δηλαδή... εισέπραξαν δωρεάν το κόστος αυτοπροβολής τους).
Από όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε (από Διαύγεια) το Λαογραφικό Βαρνάβα είναι μία καλά οργανωμένη επιχείρηση (ΜΚΟ) η οποία έχει ήδη αποκομίσει φέτος από τον δημόσιο κορβανά μέχρι τον Ιούλιο του 2016 περίπου 1εκατ ευρώ. Θα περιμέναμε λοιπόν από το Λαογραφικό να συνεισφέρει στο τόπο με την  εκτύπωση ΔΩΡΕΑΝ ενός πραγματικού - σωστού ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ αναδεικνύοντας όλα τα αξιοθέατα και τις ομορφιές, μαζί με τους βιοπαλαιστές και τις “επιχειρήσεις” που αγκομαχούν οικονομικά χωρίς να τους χρεώνει.

Με την ευκαιρία αυτή,
ΚΑΛΟΥΜΕ το Λαογραφικό, (μαζί με τον Δήμο Μαραθώνα) να επιδείξει την κατάλληλη ευαισθησία και θέληση (και λόγω εντοπιότητας) να συμβάλλει οικονομικά στην δημιουργία μελέτης,  θεμελίωσης δύο μεγάλων έργων μακράς πνοής για την ανάπτυξη και σωτηρία του Βαρνάβα.
  • Ανέγερση και Λειτουργία Συνεδριακού Κέντρου και την
  • Δημιουργία Οικολογικού Πάρκου με την αναβίωση Αγροτικών Δραστηριοτήτων
Με εκτίμηση
Μ. Αποστολόπουλος
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.