Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ vs ΨΗΝΑΚΗΣ και στον REAL FM

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ vs ΨΗΝΑΚΗΣ  και στον REAL FMΟ Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για το ΜΑΡΑΘΩΝΑ κ. Νίκος Χατζηγιάννης μίλησε την Παρασκευή 2-9-2016 στη Πρωινή Ζώνη του REAL FM και στον δημοσιογράφο Γιώργο Ψάλτη για τα κακώς κείμενα φέτος στην Ε΄ Παιδική Κατασκήνωση του Αγ. Ανδρέα και όχι μόνο...

Ο κ. Χατζηγιάννης, δικηγόρος στο επάγγελμα, υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τον ρόλο και την συμμετοχή του Ηλία Ψηνάκη στο "επεισόδιο" που είχε με τους εργαζομένους, προαναγγέλλοντας δικαστική συνέχεια σε αυτή την διαμάχη.
Ο κ. Νίκος Χατζηγιάννης, ο οποίος άλλωστε έχει προαναγγείλει την υποψηφιότητά του για την Δημαρχεία στις εκλογές του 2019, φαίνεται ότι μπαίνει πολύ δυναμικά πλέον στην τοπική πολιτική σκηνή του Δήμου Μαραθώνος και όπως δείχνουν τα πράγματα από το φετινό Φθινόπωρο, ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον τοπίο διαμορφώνεται στο Δήμο Μαραθώνoς.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.