Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού. Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε βαρέλια μπύρας

ASTYNOMIAΤην 25-7-2016 εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού άλλη μια εγκληματική ομάδα με τρία άτομα ηλικίας 60, 45 και 25 ετών αντίστοιχα για κλοπές σε καταστήματα Αγ. Αποστόλων Καλάμου και Ωρωπού.
Τα άτομα αυτά, ανα δυο την φορά, επέβαιναν σε ΙΧΦ τύπου VAN μάρκας MITSUBISHI μπορντώ, ιδιοκτησίας του 60χρονου ο οποίος, σημειώτεον, διατηρούσε αποθηκη- κάβα ποτών στο κέντρο της Αθήνας, επέλεγαν τις πρώτες πρωινές ώρες κατ/τα επι του παραλιακού δρόμου και αφαιρούσαν από τα ανοικτά μπάρ μεταλλικά βαρέλια μπύρας και φιάλες διοξειδίου του άνθρακα, που χρησιμοποιούνται για την λειτουργία των αντίστοιχων μηχανημάτων μπύρας . Εν συνεχεία, μέσω του ιδιοκτήτη της κάβας, τα διοχέτευαν ξανά στην αγορά σε μειωμένη τιμή ώστε να μην παραμένουν τα κλοπιμαία στην αποθήκη.

Κατόπιν έρευνας, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ωρωπού κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη τους και ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση , βρήκαν μέρος των κλοπιμαίων από τις τελευταίες κλοπές, το όχημα των δραστών και ταυτοποιηθηκαν τα στοιχεία όλων των δραστών , οι οποίοι και οδηγήθηκαν σε Τακτικό Ανακριτή με την σε βάρος τους δικογραφία.
Σύμφωνα με τους Αξιωματικούς της Ασφάλειας Ωρωπού, το μεγαλύτερο ΄΄κέρδος ΄΄ με την εξάρθρωση της συγκεκριμένης ομάδας και της σύλληψης των δραστών, είναι ότι αφ΄ ενός οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης για τις πράξεις τους και αφ΄ετερου ότι τερματίστηκε η περαιτέρω δράση τους καθώς οι ίδιοι εκτιμούν ότι λόγω ότι το καλοκαίρι η ζήτηση μπύρας είναι αυξημένη αυτοί δεν θα σταματούσαν και θα συνέχιζαν να αφαιρούν βαρέλια μπύρας κτλ , προκαλώντας μεγάλη οικονομική ζημία στους καταστηματάρχες της περιοχής που προσπαθούν, εν μέσω οικονομικής κρίσης, το καλοκαίρι να δουλέψουν και να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.