Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΙΟΜΕ: Πώς μπορείτε να βοηθήσετε για τη μεγάλη Ευρωμεσογειακή Συνάντηση "Οικονομία των Εργαζομένων"


Στη ΒΙΟΜΕ θα φιλοξενηθεί τον Οκτώβριο η μεγάλη Ευρωμεσογειακή Συνάντηση "Οικονομία των Εργαζομένων". 

Θα παρευρεθούν εκατοντάδες εργαζόμενοι, αλληλέγγυοι, συνδικαλιστές και ακαδημαϊκοί απο όλη την Ευρώπη και βεβαίως κάποιοι ειδικοί προσκλεκλημένοι από την Αργεντινή. Το τελικό πρόγραμμα θα βγει πριν το τέλος του Σεπτέμβρη.

Η περίπλοκη αυτή διοργάνωση είναι εντελώς αυτοοργανωμένη και αυτοχρηματοδοτούμενη. 

Αν έχετε διάθεση να βοηθήσετε για να οργανωθεί επιτυχώς,  η ΒΙΟΜΕ ενημερώνει για δυο πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το παρακάτω κείμενο:

  1. Προσπαθούμε να προσφέρουμε φιλοξενία σε σπίτια σε όσους μας το ζητούν, έτσι ώστε να μπορούν να συμμετέχουν και όσοι δεν έχουν να διαθέσουν λεφτα για ξενοδοχεία. Αν είστε στη Θεσσαλονίκη και μπορείτε να προσφέρετε φιλοξενία σε έναν ή παραπάνω συμμετέχοντες για αυτές τις ημερομηνίες, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0f2nbPcAKhAQiMkYiuBYRmG4Jg5CV9bkmER5D5Z_26x76Ow/viewform
  2. Για να μην αποκλείσουμε απο τη συμμετοχή όσους δεν είναι αγγλομαθείς, θα προσφέρουμε διερμηνεία -αν χρειαστεί- από και πρός τις παρακάτω γλώσσες: ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά, τούρκικα, σερβοκροάτικά, γαλλικά και ιταλικά. Τα ελληνικά, τα αγγλικά και τα ισπανικά θα είναι οι βασικές γλώσσες. Αν έχετε δυνατότητα να βοηθήστε με τη διερμηνεία σε οποιοδήποτε απο τα παραπάνω ζεύγη, συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα: https://goo.gl/forms/nDKQB2S4z25XUSK43


Σε κάθε περίπτωση μην ανυσηχείτε καθόλου για τα στοιχεία σας, δεν θα έχει κανενας αλλος πρόσβαση σε αυτά.

Προωθήστε αυτό το μήνυμα σε όσους/ες πιστεύετε ότι μπορεί να προθυμοποιηθούν!
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.