Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Τηλεοπτικές άδειες: Ποια είναι τα δέκα επιχειρηματικά σχήματα που θα διεκδικήσουν κανάλι - Δεν συμμετέχει το pronews.gr σε κανένα σχήμα

"ΚΟΠΗΚΕ" ΤΟ ART TV ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ  
Λίγες ώρες μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών για την δημοπρασία χορήγησς τεσσάρων αδειών παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής εκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition), φαίνεται ότι κόπηκε η υποψηφιότητα του Γιώργου Καρατζαφέρη με το City News ΑRΤ TV, ο φάκελος του οποίου σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε ούτε το απαιτούμενο παράβολο των 30.000 ευρώ.

Αντίθετα τo pronews.gr σαφώς και δεν επιβεβαιώνει την φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες ότι βρίσκεται πίσω από - ή ότι συνδέεεται με οποιονδήποτε τρόπο - με την κυπριακή εταιρεία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ η οποία κατέθεσε έναν - πλήρη, είναι γεγονός - φάκελο για την απόκτηση μιας από τις τέσσερις άδειες τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας.
Οι δικηγόροι Φίλιππος Χατζηφιλίππου, Αθανάσιος Δάμης και Ναταλία Καλογερή, που υπογράφουν τον φάκελο, δεν συνδέονται με το pronews.gr, πέρα από το ότι είναι, ίσως, αναγνώστες του!
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ είναι θυγατρική της S.N.P. Southeast Network Public Limited, με έδρα την Κύπρο.
Κύριος μέτοχος της κυπριακής εταιρείας συμμετοχών είναι ο Νικόλαος Ντάβαρης, με ποσοστό 99%. 
Σχετικά με τον φάκελο του MΕGA, απουσίαζε η τραπεζική ενημερότητα και η ασφαλιστική ενημερότητα.
Η υποψηφότητα του Β.Μαρινάκη θεωρείται περισσότερο ;ότι υποβλήθηκε για επικοινωνιακούς λόγους του ίδιου του επιχειρηματία που έχει ανοικτά αρκετά μέτωπα, καθώς από την κυβέρνηση του έχουν διαμηνύσει ότι δεν επιθυμούν την εμπλοκή του με την τηλεόραση.
 Αντίθετα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως από τους πληρέστερους φακέλους με υποψηφιότητα ήταν εκείνοι του Ιβάν Σαββίδη και του ΑΝΤ1.  
Μετά λοιπόν και την εξέλιξη με τον Γιώργο Καρατζαφέρη απομένουν 10 εταιρείες
Πρόκειται για τις εταιρείες:
1. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΣΚΑΙ ΑΕ
2. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - STAR CHANNEL
3. ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΕ 
4. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 
5. DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED (Εκπροσωπείται από τον Αρτούρ Νταβιντιάν ο οποίος ανήκει στο επιτελείο των επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη)
6. ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ
7. ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
8. ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (Βαγγέλης Μαρινάκης)
9. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. - “EPSILON TV” 
10. ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ – MEGA CHANNEL
9. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Κυπριακών συμφερόντων)

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.