Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Τραγωδία στην Κοζάνη: Αγρια Ροτβάιλερ κατασπάραξαν 5χρονο αγοράκι!

Η ΡΑΤΣΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Μια τραγωδία με θύμα ένα αγοράκι ηλικίας πέντε ετών εκτυλίχθηκε σήμερα ανήμερα του Πάσχα στην Κοζάνη. Το παιδάκι δέχθηκε επίθεση από σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Οι δραματικές αυτές στιγμές έλαβαν χώρα ενώ το αγόρι γιόρταζε μαζί με την μητέρα του το Πάσχα σε ένα φιλικό σπίτι, στην περιοχή του Αργίλου.
Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τα σκυλιά τα οποία ανήκουν στους ιδιοκτήτες του σπιτιού, επιτέθηκαν στο παιδί και το τραυμάτισαν σοβαρά στο πρόσωπο.
Ο πεντάχρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης από τη μητέρα του και ένα φιλικό πρόσωπο, ενώ ειδοποιήθηκε -από γείτονες- και η αστυνομία.
Το παιδί χειρουργήθηκε και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο, τα τραύματα ήταν πολύ σοβαρά και δυστυχώς κατέληξε.
Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση.
Η συγκεκριμένη ράτσα σκύλων θεωρείται η πιο επιθετική παγκοσμίως, μαζί με τα πιτ-μπουλ. Πριν αρκετά χρόνια η ταινία θρίλερ "Κούτζο, το βρωμόσκυλο", είχε στηριχθεί σε πραγματικά γεγονότα, είχε ως πρωταγωνιστή ένα ροτβάϊλερ σίριαλ-κίλερ που είχε σκοτώσει στην πραγματική ιστορία τέσσερα άτομα.
Το Ροτβάιλερ (Rottweiler) είναι μια μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους ράτσα σκύλου που προέρχεται από το Ροτβάιλ (Rottweil) της Γερμανίας. Πρόκειται για μια ανθεκτική και πολύ ευφυή ράτσα.
Η ράτσα είναι αρχαία και η ιστορία της ξεκινάει από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Σε εκείνα τα χρόνια συνόδευαν και προστάτευαν τα κοπάδια με πρόβατα και βοοειδή. Είναι εξαιρετικός φύλακας
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.