Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

WikiLeaks: "Τα «Panama papers» τα έβγαλε ο Τ.Σόρος, η USAID και η CIA για να πληγεί ο Β.Πούτιν"!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ PRONEWS.GR
Tα Panama Papers που έχουν προκαλέσει ήδη την παραίτηση ενός πρωθυπουργού, της Ισλανδίας, είναι δουλειά του Τ.Σόρος, των Φορντ και της αμερικανικής πασίγνωστης ΜΚΟ USaid με σκοπό να πληγεί (χωρίς στοιχεία) ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν και όλοι οι γεωπολιτικοί αντίπαλοι των ΗΠΑ όπως ανακοίνωσαν σήμερα τα WikiLeaks και επιβεβαιώνοντας το δημοσιεύματα του pronews.gr για το γεγονός ότι πίσω από τους περιβόητους δημοσιογράφους της ICIJ κρύβεται η αμερικανική επιχειρηματική Ελίτ και όλως "τυχαίως" δεν αναφέρεται ουδείς σημαντικός Αμερικανός μέσα στα έγγραφα αυτά.

Αρχικά μέσω αναρτήσεων το WikiLeaks διέψευσε ότι βρίσκεται πίσω από τις διαρροές και στη συνέχεια έδειξε ως "επιλεκτικά" υπεύθυνους την Ουάσινγκτον και τον γνωστό επενδυτή Τζορτζ Σόρος με τελικό σκοπό να πληγεί ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν μέσω φίλων και όποιον στο παρελθόν έχει συνάψει χειραψία καθώς για τον ίδιο και τους συγγενείς του οι Αμερικανοί ποτέ δεν μπόρεσαν να βρουν τίποτα για να "ταϊσουν" τον ελεγχόμενο από αυτούς Δυτικό Τύπο.
Τα δυτικά ΜΜΕ σκοπίμως όπως αποδεικνύεται "έδειξαν" ότι πίσω από τη διαρροή βρισκόταν η ιστοσελίδα WikiLeaks, η οποία την ίδια περίοδο είχε προβεί στην αποκάλυψη των συνομιλιών Τόμσεν-Βελκουλέσκου για το ελληνικό πρόγραμμα.
Ήταν ενας τρόπος να δείξουν ότι οι "αποκαλύψεις" θα ήταν "έγκυρες".
Γνώριζαν βέβαια ότι το Wikileaks θα το διέψευδε αλλά πόνταραν στο γεγονός ότι τα ΜΜΕ θα το έπαιζαν ως μονόστηλο και... αν.
Στο μεταξύ όμως ο "θόρυβος" θα έμενε στο υποσυνέιδητο των απλών ανθρώπων σε ένα παιχνίδι "κοινωνικής μηχανικής" και χειραγώγησης.
Αργά το βράδυ της Τετάρτης όμως το WikiLeaks δημοσίευσε tweets με τα οποία συνδέει την Ουάσινγκτον με τις αποκαλύψεις, ενώ ασκεί κριτική στους "δημοσιογράφους" που συμμετέχουν στην έρευνα.
Από την πρώτη στιγμή το pronews.gr ήταν το μόνο μέσο που είχε εκφράσει την απορία "πώς είναι δυνατόν ούτε ένας Αμερικανός πολίτης να μην περιλαμβάνεται στα Panama Papers, όταν ο Παναμάς είναι η πρώτη χώρα σε off-shore Αμερικανών πολιτών...
Τα Wikileaks αναφέρουν χαρακτηριστικά: "Αυτό το υλικό δεν μπορεί νομικά να χρησιμοποιηθεί εάν δεν περιέλθει στα χέρια κυβερνητικών και εθνικών ερευνητών, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αυξήσει την κυκλοφορία των εφημερίδων που θα το δημοσιεύσουν. Κανένα δκαστήριο στον κόσμο δεν θα αποδεχθεί δημοσιεύματα ως στοιχεία. Υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα όπως το γιατί δεν υπάρχει μέσα κάποιος διάσημος Αμερικανός γιατί η Süddeutsche Zeitung και ο Guardian χρησιμοποίησαν τις υποτιθέμενες αποκαλύψεις με σκιώδη τρόπο για να χτυπήσουν τον Β.Πούτιν; Γιατί δεν δημοσίευσαν τα στοιχεία αν τα είχαν;"
- See more at: http://www.pronews.gr/portal/20160407/defencenet/%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%B7/e%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-pronews-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-wikileaks-%CF%84%CE%B1-%C2%ABpanama-papers%C2%BB-#sthash.jJlxz5vx.dpuf O ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος απάντησε πριν από λίγο στα όσα του προσάπτουν τα... αμερικανικά "βαθιά λαρύγγια" όπως αποδείχτηκε.
Μιλώντας για τον τσελίστα φίλο του Σεργκέι Ρολντίγκιν ο Β.Πούτιν σε ομιλία του στη Μόσχα είπε ότι δεν έχει κάνει κανένα σφάλμα. Μάλιστα, τόνισε πως είναι υπερήφανος για τον φίλο του, προσθέτοντας πως ο μουσικός έχει δαπανήσει τους προσωπικούς πόρους του για να προωθήσει καλλιτεχνικά σχέδια στην Ρωσία. "Πρόκειται για παραπληροφόρηση των ΗΠΑ που τάσσονται κατά της Ρωσίας με σκοπό την αποδυνάμωση της κυβέρνησης."
Είναι σαφές ότι στις ΗΠΑ ενοχλούνται πάρα πολύ με τον Β.Πούτιν καθώς δεν ξεχνούν ότι από τότε που ανέλαβε την ηγεσία της Ρωσίας, μια διαλυμένη χώρα έγινε ξανά υπερδύναμη. Η "λάσπη" των τελευταίων ημερών αποσκοπούσε καθαρά στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου, όπου το κόμμα του Ρώσου προέδρου ετοιμάζεται να κάνει άλλον έναν... περίπατο.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.