Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Ο Τεν Τεν δακρύζει, ο Αστερίξ και ο Οβελίξ φυλάνε σκοπιά. Οι σκιτσογράφοι ζωγραφίζουν την τραγωδία των Βρυξελλών (εικόνες)...

Ο Alexsandro Palombo στρατεύει τον Αστερίξ και των ΟβελίξΜουδιασμένη η Ευρώπη, αλλά και όλος ο πλανήτης παρακολουθεί τις εξελίξεις από το τρομοκρατικό χτύπημα που συγκλόνισε τις Βρυξέλλες σήμερα το πρωί.
AdTech AdΤην δική τους απάντηση θέλησαν να δώσουν σκιτσογράφοι σε όλο τον κόσμο στο τριπλό τρομοκρατικό χτύπημα που συγκλόνισε για μια ακόμη φορά την καρδιά της Ευρώπης και σκόρπισε τον τρόμο. Από τους πιο διάσημους χαρακτήρες κόμικ, όπως ο Τεν Τεν, μέχρι τα σκίτσα αλληλεγγύης στους Βέλγους, οι σκιτσογράφοι ενώνουν τις φωνές τους κατά της τρομοκρατίας, που έπληξε αυτή τη φορά τις Βρυξέλλες. Έκλαψε ο Τεν Τεν και ο σκύλος του Μιλού για το τρομοκρατικό χτύπημα που στοίχε τη ζωή σε τουλάχιστον 30 ανθρώπους. Έκλαψε ο Τεν Τεν και ο σκύλος του Μιλού για το τρομοκρατικό χτύπημα που στοίχε τη ζωή σε τουλάχιστον 30 ανθρώπους. Η Γαλλία παρηγορεί το Βέλγιο Η Γαλλία παρηγορεί το Βέλγιο Το έμφραγμα της Ευρώπης Το έμφραγμα της Ευρώπης Ο Alexsandro Palombo στρατεύει τον Αστερίξ και των Οβελίξ Ο Alexsandro Palombo στρατεύει τον Αστερίξ και των Οβελίξ Τρομαγμένος ο Τεν Τεν και ο μικρός φίλος του Τρομαγμένος ο Τεν Τεν και ο μικρός φίλος του Ο Τεν Τεν μετά τη σύγκρουση Ο Τεν Τεν μετά τη σύγκρουση Στο πλευρό των Βρυξελλών Στο πλευρό των Βρυξελλών Λίγη ασφάλεια ακόμη στις Βρυξέλλες Λίγη ασφάλεια ακόμη στις Βρυξέλλες Η τρομοκρατία δεν έχει θρησκεία Η τρομοκρατία δεν έχει θρησκεία Μπορείτε να κάνετε λίγο χώρο και για μένα; Μπορείτε να κάνετε λίγο χώρο και για μένα; Αγάπη για όλους Αγάπη για όλους Ζώντας την τρομοκρατία Ζώντας την τρομοκρατία Διαβάστε επίσης στο news247: Βρυξέλλες: Το χρονικό του τρόμου Ένοχοι και Αθώοι ...
Έκλαψε ο Τεν Τεν και ο σκύλος του Μιλού για το τρομοκρατικό χτύπημα που στοίχε τη ζωή σε τουλάχιστον 30 ανθρώπους.
Η Γαλλία παρηγορεί το Βέλγιο 

Το έμφραγμα της ΕυρώπηςΠηγή Τρομαγμένος ο Τεν Τεν και ο μικρός φίλος τουΟ Τεν Τεν μετά τη σύγκρουσηΣτο πλευρό των ΒρυξελλώνΛίγη ασφάλεια ακόμη στις ΒρυξέλλεςΛίγη ασφάλεια ακόμη στις ΒρυξέλλεςΛίγη ασφάλεια ακόμη στις ΒρυξέλλεςΗ τρομοκρατία δεν έχει θρησκείαΜπορείτε να κάνετε λίγο χώρο και για μένα;Αγάπη για όλουςΖώντας την τρομοκρατίαΤμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.