Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΒΑΡΝΑΒΑ

 Απο kirkinews .gr (author)Είναι τουλάχιστον περίεργη η εμμονή της δημοτικής αρχής Μαραθώνα να αγνοεί την προσπάθεια ενεργών πολιτών της δημοτικής κοινότητας Βαρνάβα να δημιουργήσουν ομάδα εθελοντών στην περιοχή τους. Πιο κάτω δίνουμε βήμα στη φωνή τους και στα έγγραφα που κατά καιρούς έχουν υποβάλλει στους αρμόδιους φορείς, χωρίς ποτέ να πάρουν απάντηση.
Εντεταλμένοι τοπικοί κοινοτικοί σύμβουλοι εμφανίζονται να αρνούνται να εφαρμόσουν αποφάσεις της κεντρικής διοίκησης του Δήμου/ Κράτους όπως αυτές εκφράζονται από την τοπική πρόεδρο του Βαρνάβα.
 Ενιστάμεθα για την αποφυγή απάντησης σε έγγραφο Αίτημα μας, που υποβλήθηκε από 25/8/2015 για την παντελή έλλειψη προόδου στο θέμα. Επιφυλασσόμενοι κάθε νομίμου δικαιώματος μας, ζητούμε να τύχουμε απάντησης, όπως ο Νόμος ορίζει. Συνέχεια στην Πηγή
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.