Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Ο Ερντογάν καταδέχεται να μιλήσει μόνο με τον Ομπάμα. Πάλι καλά που δε ζητά απευθείας γραμμή με το Θεό

Της Μελίνας Κονταξή
Ιστορικός - Βαλκανιολόγος
Οι Αμερικανοί άδειασαν τους Τούρκους μέσω του εκπροσώπου τύπου του αμερικανικού υπουργείου εξωτερικών, John Kirby που είιπε ότι η επιθέση στην Αγκυρα είναι ανοιχτή υπόθεση απορριπτώντας τις τουρκικές αιτάσεις για τον υπεύθυνο της βομβιστικής επίθεσης στην άγκυρα. 
Όχι όμως και ότι οι τούρκοι έμειναν σταθεροί. 
Πρώτα ήταν το PΚΚ, μετα οι Κούρδοι της Συρίας, μετά ο Ασαντ.
Η απάντηση του Ερντογάν ήταν ότι «δεν απευθύνθηκα στον εκπρόσωπο τύπου, θα μιλήσω στον Ομπάμα». 
Η Τουρκία έχει ψευδαισθήσεις ότι η αξία της είναι πολύ σημαντικότερη από ότι είναι στην πραγματικότητα. Το νέο Κουρδικό κράτος μπορεί να φιλοξενήσει αμερικανική βάση χωρίς τους εκβιασμούς των Τούρκων. 
Τα λεφτά που κέρδισε ηΤουρκία από το λαθρεμποριο με την ISIS και το δουλεμπόριο να δοθούν στο νέο κουρδικό κράτος για τη φιλοξενία προσφύγων καθώς και στην Ιορδανία και το Λιβάνο μέχρι να επιτευχθεί ειρήνη στην Συρία 
Οι Τούρκοι κούρασαν, καλόμαθαν από την επιτυχία των συνεχομενων εκβιασμών τους από το 1923 και την αποκρύψη των εγκλημάτων τους λόγω λανθασμένων οπτικών των συμφερόντων των νταβατζήδων και της απουσίας ανταγωνισμού. 
Τίποτα που είναι βασισμένο σε σαθρά θεμέλια και χρείαζεται τη διαρκή βία της αναγκαστικής αφομοίωσης δεν κρατά για πάντα. Θα το μάθουν σύντομα. Η ώρα της ελευθερίας όλων των λαών της Ανατολίας πλησιάζει.
 
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.