Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

"Η CIA σκότωσε τον Κένεντι για να συνεχιστεί ο πόλεμος"


H CIA δολοφόνησε τον πρόεδρο Κένεντι προκειμένου να εξασφαλίσει ότι οι ΗΠΑ θα παραμείνουν σε διαρκή πόλεμο, υποστηρίζει αναλυτής στο Press TV τονίζοντας πως ανεξάρτητα από το ποιος είναι πρόεδρος η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ δεν αλλάζει ποτέ γιατί καθορίζεται από ισχυρά οικονομικά κέντρα.
“Η Αμερική δεν είναι έθνος με δύο κόμματα, αλλά κράτος με ένα κόμμα που κυβερνάται από ισχυρά οικονομικά συμφέροντα” δηλώνει ο Stephen Lendman.
“Οι πολιτικές μένουν ίδιες με μόνη διαφορά πως κάθε νέα διοίκηση φαίνεται χειρότερη από την προηγούμενη. Η μόνη εξαίρεση ήταν οι ημέρες του Κένεντι στην αρχή της δεκαετίας του 1960, όταν ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ έθεσε ως προτεραιότητά του τις ειρηνικές σχέσεις.
Ο Lendman αναφέρει πως αν ο Τραμπ γίνει πρόεδρος “οι ΗΠΑ θα βρίσκονται σε πόλεμο από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβει ως την τελευταία, ξεπερνώντας σε πολεμικό ζήλο ακόμη και τον πρόεδρο Ομπάμα, ο οποίος ξεπέρασε με τη σειρά του τον Μπους”.
Σημειώνει πως πόλεμος κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των πολιτικών ελευθεριών διεξάγεται και στο εσωτερικό των ΗΠΑ. “Η Αμερική γίνεται αστυνομικό κράτος θεσπίζοντας νόμους που καταστρέφουν την ελευθερία. Αυτό συμβαίνει στο σπίτι μας” τονίζει.
Στην ίδια συνέντευξη υποστήριξε ακόμη πως “η Νότια Κορέα επιτέθηκε στη Βόρεια. Η Νότια, αυτό το φασιστικό και σταλινικό καθεστώς και ο Χάρι Τρούμαν επιτέθηκαν στη Βόρεια Κορέα και την κατηγόρησαν για τα εγκλήματά τους”.
Δείτε εδώ τη συνέντευξη

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.