Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Γιώργος Νησιώτης, πρόεδρος ΚΕΔΜΑ: «... σκοπός και στόχος, τόσο δικός μου όσο και της Δημοτικής Αρχής, (Μαραθώνα) είναι να συνεχιστούν τα μεγάλα έργα...»

Άρθρο του Γιάννη Κοντογεώργου- http://www.dimotisnews.gr/news.php?id=2321
























Με αφορμή τα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου «Καβαρνού» στον Μαραθώνα, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μαραθώνα κ. Γιώργο Νησιώτη, με τον οποίο είχαμε τον διάλογο που ακολουθεί.

Κύριε Νησιώτη, η ολοκλήρωση του έργου του αθλητικού κέντρου «Καβαρνού» επισημοποιήθηκε με τα εγκαίνια που έλαβαν χώρα το Σάββατο 16 Ιανουαρίου. Θέλετε να μας σχολιάσετε αυτή την προσπάθεια;

Ήταν πάντα προσωπική μου προτεραιότητα αλλά και της νέας Δημοτικής Αρχής η ολοκλήρωση αυτού του έργου. Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να δημιουργούμε αθλητικές εγκαταστάσεις για την νεολαία και να στηρίζουμε τον αθλητισμό. Το Κλειστό Γυμναστήριο «Καβαρνού» ήταν ένα μεγάλο και δύσκολο έργο στο οποίο δουλέψαμε όλοι πολύ σκληρά για να μπορέσουμε να το παραδώσουμε όπως έπρεπε. Είμαι διπλά χαρούμενος πρώτον γιατί το κλειστό γυμναστήριο θα είναι η στέγη άθλησης της νεολαίας του τόπου μας, και δεύτερον γιατί είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας, και αυτό έχει μεγάλη σημασία.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προκάτοχό μου Θεόδωρο Καλπακίδη ο οποίος κινήθηκε προς την σωστή κατεύθυνση και από την θέση του πρόεδρου αλλά και ως επαγγελματίας με προσωπική εργασία την οποία προσέφερε.
Δυστυχώς θα πρέπει να πω και δύο θέματα που με στενοχώρησαν. Ένα, ότι προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι δεν επέτρεψαν τόσο στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρο Λιβαθινό όσο και στον Δημοτικό Σύμβουλο Αλέξανδρο Σόμογλου, που και οι δυο συνετέλεσαν τα μέγιστα για την ολοκλήρωση του έργου, να είναι παρόντες για να το χαρούμε όλοι μαζί. Και το δεύτερο η απίστευτη γραφειοκρατία και οι αγκυλώσεις λειτουργίας  των ΟΤΑ και των υπουργείων που 7 μήνες μας ταλαιπώρησαν απίστευτα. Ένα άλλο θέμα πολύ σημαντικό και το λέω και το εννοώ, είναι η στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου της κοινωφελούς επιχείρησης. Οι έγκυρες αποφάσεις και η ταχύτητα με την οποία λειτούργησαν  έπαιξαν βασικό ρόλο στην ολοκλήρωση του έργου και τους ευχαριστώ! (Αναστασία Ρίζου, Κοροβέσης Γεώργιος, Αναστασία Παπά, Ευγενία Αθήνα Φώη, Ζουμπουρλής Νίκος, Οικονομόπουλος Τάσος, Λάσκος Αργύρης, Πατεράκη Καλλιόπη, Λέπουρης Γεώργιος και Σοφία Καραούλη).
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους δημότες μας προσέφεραν ανιδιοτελώς για την ολοκλήρωση του, μεταξύ των οποίων και το γραφείο εθελοντισμού του Δήμου.

Κύριε Νησιώτη, έχετε κάτι άλλο που θα θέλατε να μας ανακοινώσετε;

Μου αρέσει να μιλάω με πράξεις και όχι με λόγια, μπορώ όμως να σας πω το εξής, ότι σκοπός και στόχος, τόσο δικός μου όσο και της Δημοτικής Αρχής, είναι να συνεχιστούν τα μεγάλα έργα που θα εξυπηρετήσουν τους δημότες μας.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.