Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Μαραθώνας: Όλα τάχει η υψηλή αυλή Ψηνάκη.

Από το Βικιλεξικό διαβάζουμε τα συνώνυμα της λέξης Ίντριγκα
  • δολοπλοκία
  • μηχανορραφία
  • πλεκτάνη
  • ραδιουργία
    & Πολύ Κατιναριό
Όλα τάχει η υψηλή αυλή του Ψηνάκη.
Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων, τοπικοί σύμβουλοι βρίσκονται στα μαχαίρια, σε ένα αγώνα αλληλο συκοφάντησης και υπονόμευσης. Όλα αυτά σε βάρος πολιτών και υπαλλήλων, που τους έχουν πάρει χαμπάρι μέχρι να έρθει η κακιά ώρα και τους πάρουν με τις πέτρες.

Η δημοτική πλειοψηφία αλληλοσπαράσσεται και φυλλορροεί με συνεχείς παραιτήσεις, ενώ ο δήμαρχος εγκαταλειμμένος εσχάτως όπως λένε και από τον πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου κ. Ληβαθινό, οδηγεί το Δήμο σε μεγαλύτερα διοικητικά αδιέξοδα.
Και ενώ το σκηνικό είναι δεδομένο βλέπουμε μια αντιπολίτευση ανύπαρκτη που αφήνει ελεύθερο το πεδίο δράσης με αποτέλεσμα ο Δήμος, να έχει μεταβληθεί σε μονοκρατορία των ΨΙ ΨΙΝΑΚΙΔΩΝ ή σε κάποιο πολίτευμα στυλ Σομαλίας.
Γιατί εξαφανίστηκε η αντιπολίτευση μείζον και ελάσσων; Γιατί παραδόθηκαν όλοι μοιρολατρικά βλέποντας τους ΨΙ ΨΙΝΑΚΙΔΕΣ να καταστρέφουν τον Δήμο; Δεν βλέπουν ότι ο συφερτός του δημάρχου είναι ανίκανος να κυβερνήσει;
--------------

Διαβάστε επίσης:

ΒΑΡΝΑΒΑΣ: Κοινοτικό Συμβούλιο V/s Καθήκοντα. Ηρθε η ωρα του απολογισμού πεπραγμένων ... αλλα δεν τολμούν.

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.