Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Μεγάλη επιτυχία !!! Αναβλήθηκαν οι εκλογές στη Ν.Δ...

Αναβολή της εκλογικής διαδικασίας για τον ανάδειξη νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία αποφάσισε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) του κόμματος, λόγω των τεχνικών προβλημάτων που εμπόδιζαν την έναρξη της διαδικασίας.
Την αναβολή της εκλογικής διαδικασίας είχε ζητήσει νωρίτερα ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ.Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
«Το σημερινό φιάσκο έχει υπευθύνους με ονοματεπώνυμα», δήλωσε ο συνυποψήφιός του Άδωνις Γεωργιάδης και υπογράμμισε την ανάγκη να διαφυλαχθεί η ενότητα της παράταξης και να είναι αδιάβλητη η εκλογική διαδικασία. «Η σημερινή εικόνα δεν τιμά τη Ν.Δ.», είπε.

«Όσοι νομίζουν ότι θα διαλύσουν τη Ν.Δ. για να αφήσουν ανενόχλητο τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αυτά που κάνει πλανώνται πλάνην οικτράν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.
Την παραίτηση των υπευθύνων της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Ν.Δ. ζήτησε, εν τω μεταξύ, ο Γιώργος Κουμουτσάκος.
«Προστατεύστε την παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Παραιτήσεις των υπευθύνων τώρα» έγραψε ο βουλευτής της Ν.Δ. στον λογαριασμό του στο Twitter. «Παραιτήσεις των υπευθύνων της ΚΕΦΕ τώρα. Το ελάχιστο που μπορούν να προσφέρουν...» πρόσθεσε.
Άμεση ανάληψη της μεταβατικής ηγεσίας της Ν.Δ. από την Μαριέττα Γιαννάκου και αντικατάσταση του προέδρου της ΚΕΦΕ Ανδρέα Παπαμιμίκου ζητεί ο βουλευτής της Ν.Δ. και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.