Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Συνεχίζει ο Ψηνάκης τις βραβεύσεις, και ο Πατριάρχης στην Λεγεώνα του Μαραθώνα

Διεθνή εκστρατεία για τα "τσίγκινα" του Μαραθώνα, ακούστηκε ότι ετοιμάζουν με ταξίδι στις ΗΠΑ. Ελληνοαμερικανοί αλλά και ο Λευκός Οίκος περιμένουν με χορηγίες δισεκατομμυρίων δολαρίων. Λέτε να είναι αλήθεια; Προσεχώς ....στο Κινηματοθέατρο "Αλίκη"

Με την βοήθεια του δεξί του χέρι Κύριο Τσαγκαράκη φαίνεται ότι κλείστηκε το ραντεβού για να δώσει το Μετάλλιο της "Λεγεώνας" του Μαραθώνα στον Οικουμενικο Πατριάρχη του Χριστιανισμού κ.κ Βαρθολομαίο.


Στο site του Δήμου γράφει: Στις 15 Οκτωβρίου 2015 ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ Βαρθολομαίος δέχτηκε με μεγάλη χαρά το Παράσημο της Λεγεώνας του Δήμου Μαραθώνος το οποίο του το απένειμε ο Δήμαρχος Μαραθώνος Ηλίας Ψινάκης. Τον Δήμαρχο συνόδεψαν στο ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη ο Γενικός Γραμματέας Νικόλαος Τσαγκαράκης που ως γνωστόν έχει πνευματικούς δεσμούς με τον Πατριάρχη, καθώς και ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου μας Ιωάννης Παραράς
Στη συνάντηση ο Παναγιώτατος ζήτησε να ενημερωθεί για τα προβλήματα του Δήμου και των δημοτών μας και μας έδωσε την ευλογία του και τις ευχές του. Αμήν

Όλα τα χαρτιά του έπαιξε από ότι φαίνεται για να μείνει στην θέση του Γενικού Γραμματέα διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν μακριά από την θέση του Γενικού Γραμματέα, δίνοντας την θέση στον κ.Χρηστάκη που καραδοκούσε.. Το θέμα είναι ότι πίσω στον Μαραθώνα η κατάσταση δεν πάει και πολύ καλά και ίσως δεν είναι ακόμα η ώρα για να δίνουμε μετάλλια και παράσημα δίχως τουλάχιστον να βλέπουμε κάποιο έμμεσο έστω αποτέλεσμα.
Στην συνέχεια η παρέα συνέφαγε στο Βόσπορο σύμφωνα και με το instagram του Δημάρχου.


Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.