Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΛΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 
Συγκεντρώνουμε είδη για τους πρόσφυγες στο Λαογραφικό Μουσείο Μακρινών – Λυβισιανών (παλιό εργοστάσιο πορσελάνης, δίπλα στο Λούνα Παρκ) από 11:00 π.μ. ως 13:30 μ.μ. το Σάββατο 17/10/2015

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση των υπευθύνων του καταυλισμού προσφύγων στο παλαί Γαλατσίου, για την τρέχουσα εβδομάδα υπάρχει ανάγκη από τα εξής είδη:
Γάντια μιας χρήσεως
Μάσκες
Υποστρώματα για υπνόσακους
Αντιεμετικά
Αντιβιώσεις ενηλίκων
Fucidin
Γλωσσοπίεστρα
Ριζάλευρα
Κονσέρβες ψαριού, τόνο, τονοσαλάτες
Σακίδια ώμου
Σακίδια Ταξιδιού
Παπούτσια μόνο αθλητικά (Νο.41 - 43)
2. ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ : Σαπούνια, σαμπουάν, πάνες, χαρτιά υγείας, σερβιέτες, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, μωρομάντηλα, πλαστικά πιρούνια και κουτάλια.
4. ΟΧΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ
Σημειώνεται εδώ ότι έχουν καλυφθεί πλήρως οι ανάγκες σε ρουχισμό και γι’ αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΟΥΧΑ. Για όποιον και όποια θέλει να έρθει το Σάββατο για συνοδεία κι εργασία στο ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ η αναχώρηση είναι 13:30.
Όποιος και όποια θέλει για κάποιο διάστημα, μικρό ή μεγάλο αλλά σταθερά, να βοηθήσει στις δράσεις στο Παλαί Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, Οδός Ομορφοκλησιάς ακριβώς απέναντι από το Άλσος Βεΐου) να επικοινωνεί με τον κ. Κουνάνη Ελευθέριο - Φραγκίσκο στο τηλ. 6977.65.05.64 - όλη την ημέρα, 24 ώρες, για κάθε πληροφορία!
Και τρεις ώρες την εβδομάδα να διαθέσει κάποιος είναι μεγάλη βοήθεια.
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ :
Αλέξανδρος Αστρινάκης 6977403153, Βασίλης Δελαγραμμάτικας 6976754182, Λαμπρινή Σουγιά 6976864596, Γιώτα Δεδουσοπούλου 6932002995.
Τις ώρες συλλογής της βοήθειας θα συνεδριάσει η Επιτροπή για να προγραμματίσει τις μελλοντικές δράσεις. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όποιον επιθυμεί.
ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK «Να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες». ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.