Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Ο Nikolaos Tsagarakis αποκαλύπτεται στο Facebook


Ένας χρόνος σχεδόν πέρασε από την εποχή των δημοτικών εκλογών του Μάιου 2014 και πολλά πράγματα άρχισαν ήδη πλέον να ξεκαθαρίζουν σχετικά με όσα ακούγαμε προεκλογικά από τον τότε υποψήφιο Δήμαρχο Ηλία Ψηνάκη και τους γύρω του. Όταν ο Ηλίας από τηλεοράσεως μας μίλαγε για τους …ειδικούς επιστήμονες και εμπειρογνώμονες
 που πρόκειται να φέρει να διοικήσουν τον Δήμο, ως συνεργάτες του, μιας και ο ίδιος είναι και θα παραμείνει …manager. Όταν ο τότε Δήμαρχος Ιορδάνης Λουίζος, γνωρίζοντας προφανώς κάτι περισσότερο, τους χαρακτήριζε ως μια παρέα κάποιων άνεργων κολλητών του φίλων που θέλει να βολέψει ο Ηλίας στον Δήμο όταν βγει Δήμαρχος.
Πέρα όμως απ’ όσα όλοι μας ζούμε και αντιλαμβανόμαστε καθημερινά, έρχεται και το Facebook για να επιβεβαιώσει για τις προβλέψεις του τον πρώην Δήμαρχο, όπου ανοίγοντας τη σελίδα του NikolaosTsagarakis διαβάζουμε ...
διάλογο με φίλο του, στις 17 Νοεμβρίου 2013 δηλαδή 6 μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές, και να του γράφει: «Δεν είμαι καλά. Έμεινα από δουλειά και φεύγω Αμερική. Πάω να δω μαγαζιά μήπως ανοίξω καφέ ή εστιατόριο με την γυναίκα μου! Αρχικά πάω να βρω δουλειά την Τετάρτη στου Αγγελάκη το εστιατόριο ή πουθενά αλλού και τέλη Φεβρουαρίου φεύγω μόνιμα! Δεν έχω κάτι άλλο πια εδώ!».
Ποιος είναι όμως σήμερα ο Νικόλαος Τσαγκαράκης; Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μαραθώνα, στην πλέον νευραλγική θέση του Δήμου με αμοιβή μάλιστα 25.000 € ετησίως, κολλητός φίλος και κουμπάρος του Ηλία Ψηνάκη. Για όσους δεν τον θυμούνται είναι ο κομψός κύριος που κάθεται δίπλα στον Δήμαρχο στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ο γνωστός πρώην ιερέας που είχαμε σχολιάσει στο φύλλο του Δεκεμβρίου της εφημερίδας μας.
- Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Nikolaos Tsagarakis, αμέσως μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας μας, έκλεισε αμέσως τη σελίδα του στο Facebook. Για κάθε πάντως ...περίεργο, σύντομα στο marathonlife.gr το πλήρες copy αρχείο της σελίδας.
Πηγή: Εφημερίδα Ζω Μαραθώνα

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: 

 Διαβάστε ακόμα: 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.