Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Πρώην Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας στα πράσα παρέα με κόκα και ομοφυλόφιλους!!!


ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Πιάστηκε στα πράσα από αστυνομικούς παρέα με κόκα και ομοφυλόφιλους συνδαιτυμόνες του
Στο κύκλωμα πορνείας και ναρκωτικών της Μυκόνου

Τριγμούς στο πολιτικό σύστημα προκαλούν τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το κύκλωμα της Μυκόνου που αναλάμβανε να καλύψει τα πανάκριβα γούστα των πλούσιων τουριστών του νησιού σε ναρκωτικά και οργιώδη σεξουαλικά πάρτι, αφού σύμφωνα με την έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών στο κύκλωμα εμπλέκεται πρώην υπουργός της Ν, ο οποίος πιάστηκε στα πράσα από αστυνομικούς να πίνει κόκα παρέα και ομοφυλόφιλους συνδαιτυμόνες του…
Η «Α» γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο πρώην υπουργός. Όπως γνωρίζει και τις ασφυκτικές πιέσεις που έχουν γίνει για να μην βγει το όνομα του στην φόρα. Επ’ ουδενί δεν μας αρέσει η κίτρινη δημοσιογραφία… Πολύ δε περισσότερο δεν μας ενδιαφέρει το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του ή πως διαχειρίζεται την ζωή του… Φτάνει ο άσωτος τρόπος ζωής να επηρεάζει μόνο το κρεβάτι του, τους φίλους του ή την οικογένεια του. Όταν όμως η ασωτία του επηρεάζει τα σπίτια κάθε πολίτη σε αυτή την χώρα, η οποιαδήποτε σχέση με εγκληματίες και εκβιαστές, μάλλον θα πρέπει να οδηγήσουν τον συγκεκριμένο πολιτικό στην πρόωρη σύνταξη.
ceb1cebacf81cebfcf80cebfcebbceb7
Πηγή
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.