Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Διαλύεται το ΣΔΟΕ – «Σεισμός» αντιδράσεων στο υπουργείο Οικονομικών

Τριγμούς προκαλεί στο υπουργείο Οικονομικών η αποψίλωση του ΣΔΟΕ και η μεταφορά αρμοδιοτήτων και στελεχών του στην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, η οποία προβλέπεται στο Μνημόνιο Τσίπρα-ΑΝΕΛ, μπαίνοντας «σφήνα» στην πολιτική διαμάχη, όπως το ζήτημα του ΦΠΑ 23% στα σχολεία και η αναζήτηση «ισοδυνάμων» για να αλλάξει η συμφωνία με τους δανειστές πριν καν εφαρμοστεί.
Τις τελευταίες ημέρες εκδηλώνεται κίνημα αντίστασης των εφοριακών κατά της διάταξης που ψηφίστηκε τον 15Αύγουστο στη Βουλή με το νόμο 4336 και η οποία προβλέπει ότι 500 από τους 740 ελεγκτές του ΣΔΟΕ θα μεταφερθούν στις ΔΟΥ από τον Οκτώβριο. Η ΠΟΕ-ΔΟΥ με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη χαρακτηρίζει «εθνικό έγκλημα» την διάλυση του ΣΔΟΕ. Στο ίδιο μήκος κύματος τις προηγούμενες μέρες είχε εκδώσει και ο Σύλλογος Εφοριακών Αττικής-Κυκλάδων

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.