Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!

Και καμιά προεκλογική δραστηριότητα.
Είχαμε, δεν είχαμε, νάμαστε πάλι με εκλογές ! Βέβαια, γιατί οι εκλογές, δίνουν την ψευδαίσθηση της Δημοκρατίας, κάτι αντίστοιχο με το ‘’συσκεπτόμαστε για να μην σκεφτόμαστε’’ ! Γνωστό σε όλους φαντάζομαι….

Κάποιοι έχουν την φρούδα ελπίδα ότι τα αδιέξοδα λύνονται με εκλογές. Άντε καλά…. Και άρχισαν πάλι να μας ‘’πρήζουν’’ τα αμελέτητα, όσα δεν έγιναν ‘’καπνιστά’’ ακόμα ( δες άλλη σημερινή ανάρτησή μου ) πάντα με τον ίδιο τρόπο, πάντα με …δημοσκορπίσεις, πάντα με ‘’καταλληλότερους’’ και πάει λέγοντας. Ακολουθώντας την παγία τακτική μου, δεν πρόκειται να προβάλλω από το μπλόκ καμμία απολύτως κομμματική προεκλογική ανακοίνωση, διαφήμιση ή καμπάνια, για λόγους γνωστούς. Ποτέ δεν υποτίμησα την νοημοσύνη σας ( και την δική μου ) με άμεσες ή έμμεσες υποδείξεις, τι πρέπει να ψηφίσουμε και τι δεν πρέπει. Πόσο μάλλον τώρα, που δεν υπάρχουν υποψήφιοι βολευτές για να μας ‘’πρήζουν’’, αφού θα ισχύσει η λίστα των κομμάτων. Ήδη, τα ‘’τούνελ’’ διαδέχονται το ένα το άλλο, και πρίν φανεί φώς στο τέλος, διαδέχεται το επόμενο με μεγαλύτερο σκοτάδι. Και πάει λέγοντας… Για όλους λοιπόν αυτούς τους λόγους, δεν θα ασχοληθώ με τις εκλογές, γιατί δεν πιστεύω ότι θα δώσουν κάποια λύση της προκοπής. Μία από τα ίδια, ίσως με κάποια νέα πρόσωπα, που οπωσδήποτε μπορεί να μην είναι και ικανώτερα των προηγουμένων. ΑΝ και, εδώ που τα λέμε, δεν διακρίνω και κάποια ικανότητα στα προηγούμενα… Ελπίζω να μην γεμίσει η βουλή και πάλι με γραφικούς και γραφικές, που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των ΜΜΕ με τις ανοησίες τους. Από την άλλη πάλι, με τι θα γελάμε και εμείς ? Λίγα λόγια, και νομίζω πως είναι αρκετά. Άντε, και ‘’καλό βόλι’’ που λένε, και μην σας πειράζει που τα ‘’βόλια’’ δεν βρίσκουν στόχους, αφού έιναι … αβολίδωτα ( ψέυτικα δηλαδή, για τους μη στρατιωτικούς )

roykoymoykoy.gr Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.