Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Ντέιβιντ Κάμερον κατηγορείται για σεξουαλική πράξη με ένα νεκρό γουρούνι

Ο  Ντέιβιντ Κάμερον αντιμετωπίζει τώρα ένα τεράστιο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει  μετά από την έκδοση του  βιβλίου Call Me Dave του Λόρδου Ashcroft  που ισχυρίζεται ότι ο είχε σαρκική επαφή ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας έκανε μια σεξουαλική πράξη με ένα νεκρό γουρούνι.Ο αείμνηστος Count Gottfried von Bismarck ,  σύγχρονος του Κάμερον στην Οξφόρδη, είχε αναφέρει ότι γίνονταν  »δείπνα  των χοίρων ».

Ο Κάμερον, λαμβάνοντας μέρος σε μια τελετή έναρξης σε μια εκδήλωση του Club Piers Gaveston, έβαλε το πέος του στο στόμα του νεκρού χοίρου γουρούνι, σύμφωνα με τον μη εξουσιοδοτημένο βιογράφο του.
« Δεν είχα σεξουαλικές σχέσεις με τον εν λόγω χοίρο. »
Δεν είναι το είδος της άρνησης που ο οποιασδήποτε παγκόσμιος ηγέτης θα ήθελει να κάνει, και ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον έπρεπε να απαντήσει στους ισχυρισμούς ότι εισήγαγε μία φορά το πέος του στο στόμα ενός νεκρού χοίρου.
Η  πράξη,  φέρεται να έλαβε χώρα κατά την έναρξη μιας τελετής μύησης  στην μυστική ομάδα της αδελφότητας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες  περιγράφονται σε μια βιογραφία του βρετανού πρωθυπουργού που γράφτηκε από τον πρώην αναπληρωτή Πρόεδρο του Συντηρητικού Κόμματος.
Ο Λόρδος Ashcroft στο βιβλίο του ισχυρίζεται επίσης, ότι ο Cameron ήταν μέλος της ομάδας χρήσης ναρκωτικών ουσιών που ονομάζεται  »Flam Club » και επαναλαμβάνει τις ήδη διαδεδομένες φήμες ότι ποσότητες κοκαΐνης   κυκλοφορούσαν ανοιχτά στο σπίτι του μελλοντικού πρωθυπουργού στο Λονδίνο.
Ο  Ashcroft και η συν-συγγραφέας Ιζαμπέλ Oakeshott-πρώην πολιτικός συντάκτης της εφημερίδας The Sunday Times, ισχυρίζονται ότι είχαν καταγγείλει την πράξη με τον  χοίρο όταν το ανέφεραν ως γεγονός  « ενός διακεκριμένου της Οξφόρδης », που έγινε μέλος του Κοινοβουλίου.
O Κάμερον έλαβε μέρος σε μια τελετή μύησης για να ενταχθεί στην κοινωνία Piers Gaveston, μια διαβόητη ομάδα της Οξφόρδης, που πήρε το όνομά του από το φημισμένο γκέι εραστή του βασιλιά Edward II. Ο Hugh Grant που ήταν κάποτε μέλος το επιβεβαιώνει ενώ πολιτικός που διατηρεί την ανωνυμία του είπε στους συντάκτες  ότι προκαλεί τον Dave να του τηλεφωνήσει και ότι έχει δει  φωτογραφικά αποδεικτικά στοιχεία  « ενός κρύφιου μέρος της ανατομίας του » Κάμερον στο στόμα του του κεφαλιού ενός γουρουνιού, καθώς αναπαύονται στην αγκαλιά ενός μέλους του Piers Gaveston.
Η εκπρόσωπος του πρωθυπουργού είπε τη Δευτέρα ότι  »δεν θα τιμήσω με απόκριση » σε οποιοδήποτε από τους ισχυρισμούς που περιέχονται μέσα στο βιβλίο.
Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος James Delingpole παραδέχεται ότι  ήθελε να είναι στην Bullingdon, η οποία είχε ένα τελετουργικό πρόσληψης για τον κάθε υποψήφιο .
Στο βιβλίο περιγράφονται επίσης και άλλες δράσεις των κλειστών συλλόγων στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης καθώς και η διασύνδεσή τους με την Εταιρεία Piers Γκάβεστον, στην οποία ο Cameron  έγινε μέλος όπως επίσης ήταν μέλος και του Bullingdon Club, μαζί με δύο από τα φαβορί που πρόκειται να τον διαδεχθούν πιθανότατα ως Πρωθυπουργό, τον George Osborne, σημερινό υπουργός Οικονομικών, και τον γνωστό δήμαρχο του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον.
(daily mail/dailyu beast κ.’α.)

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.