Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Άναψαν τα πνεύματα στο δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα μεταξύ Σόμογλου και Χατζηγιάννη


Διακόπηκε για δέκα λεπτά λόγω απίστευτης διαμάχης που ξέσπασε μεταξύ Αλ.Σόμογλου και Νίκου Χατζηγιάννη, το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα.

 Επεισοδιακή η τελευταία συνεδρίαση (29/9) του Δ.Σ. με αποτέλεσμα να αναγκασθεί ο Πρόεδρος να διακόψει τη συνεδρίαση για 5΄. Στη προ ημερησίας συζήτηση ο κ. Σόμογλου  ζήτησε τον λόγο απευθυνόμενος στον κ. Χατζηγιάννη λέγοντας του  ότι «η ενέργεια σου να αναρτήσεις στο διαδίκτυο τα ονόματα όσων ψήφισαν την έγκριση της αγοράς των μεταλλίων ήταν απαράδεκτη γιατί έτσι μας στοχοποιείς  και μας  διαπομπεύεις στον κόσμο». Απαντώντας ο κ. Χατζηγιάννης του είπε « αν αισθάνεστε πομπή γι αυτό που ψηφίσατε δεν φταίω εγώ ας μη το ψηφίζατε. Οι Δημότες πρέπει να γνωρίζουν ποιός ψηφίζει τί» . Εκεί άναψαν τα αίματα με αντεγκλήσεις εκατέρωθεν και ο Πρόεδρος αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεδρίαση για 5’.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.