Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Επετειακή έκδοση του Suzuki GSX-R για τα 30 χρόνια του (εικόνες)

Με την ευκαιρία του αμερικανικού GP στην Indianapolis η εκεί αντιπροσωπεία της Suzuki έκανε την επίσημη παρουσίαση ενός ακόμη επετειακού GSX-R1000 για τα 30 χρόνια της οικογενείας.

Πρώτα έδωσε μια πρόγευση με το αγωνιστικό του Roger Hayden, στη συνέχεια τη μέρα του αγώνα παρουσιάστηκε με πάσα επισημότητα και η ανάλογη επετειακή έκδοση δρόμου.
Ένα ακόμη πανέμορφο GSX-R1000 με βάση το κόκκινο χρώμα, το οποίο στις ΗΠΑ έχει ιστορικές ρίζες, καθώς έτσι έτρεξαν τα πρώτα GSX-R750 που πάτησαν το αμερικανικό έδαφος τη δεκαετία του 1980 με τη Yoshimura Suzuki και τον ακαταμάχητο Kevin Schwantz - ο οποίος φυσικά ήταν παρών σε όλη τη διάρκεια του αμερικανικού GP και της παρουσίασης της Suzuki.
suzk2
Μαζί με τα δύο μπλε-λευκά επετειακά GSX-R1000 και 750 που έχει ήδη δείξει η Suzuki, προστίθεται μια ακόμη τρίτη εναλλακτική. Αν μάλιστα οι φήμες πως το Νοέμβριο επίκειται η παρουσίαση της νέας γενιάς GSX-R, τότε αυτές οι επετειακές εκδόσεις αποτελούν και μια επιπλέον συλλεκτική συνιστώσα, καθώς θα ανήκουν στην «τελευταία έκδοση» αυτής της απίθανης σειράς μοτοσυκλετών που ξεκίνησαν με το εκρηκτικό GSX-R1000 του 2000.
Δεν είναι γνωστό αν αυτός ο χρωματισμός πρόκειται να πωληθεί και εκτός ΗΠΑ. Όπως και να έχει, δεν θα είναι διαθέσιμο εκεί πριν το Σεπτέμβρη.

suzk3
Το κουκλί είναι η αμερικάνικη επετειακή μπλε έκδοση του GSX-R1000, με τη Yoshimura του φυσικά. Όπως τότε.
suzk4Από το 750 στο 750 με 30 χρόνια απόσταση.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.