Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Με απόφαση Κυρίλλου και με τις ευλογίες Ψηνάκη; μειώνεται η περιφορά της εικόνας του Αγίου Ιωάννη στις 28/08

Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία του Μαραθώνα μετά την αδικαιολόγητη όπως ακούγεται απόφαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου & Ωρωπού Κυρίλλου να μειώσει κατά το μισό την περιφορά της εικόνας του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου κατά παράβαση της ιστορίας και της παράδοσής μας!
Η πορεία θα αλλάξει καθώς στο στενό της οδού Αθηνάς θα ανέβει η περιφορά της εικόνας και θα γυρίσει μέσα από τα στενά!

Ερωτηματικά προκαλεί και η στάση του Δημάρχου δεδομένου ότι ξέρουμε την καλή σχέση του νυν Δημάρχου με τον Μητροπολίτη Κύριλλο, και που ακόμα δεν φαίνεται να έχει εκφράσει τις αντιρρήσεις του στον Σεβασμιώτατο.
Θα μου πει κανείς καλά εδώ δεν έχουν γίνει άλλα και άλλα αυτό σας πείραξε; Μερικές φορές η στάση των ανθρώπων αλλάζει όταν τους πειράξεις τα απλά, τα καθημερινά, την παράδοσή τους που την κρατάνε από τους παππούδες τους. Άνθρωπος ανιστόρητος ξύλο απελέκητο μας λέγανε όταν ήμασταν μικροί, θα περιμένουμε να δούμε τι θα επικρατήσει τελικά. Ο Άγιος Ιωάννης να βάλει το χέρι του..
Διαβάστε την απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.