Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Ο φιλέλληνας Farage Αποκαλύπτει για την Ελλάδα και… Ξεβρακώνει το Ευρω

Ο φιλέλληνας Farage Αποκαλύπτει για την Ελλάδα
O Nigel Farage, γνωστός για τις πύρινες ομιλίες του υπέρ της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο, αποκαλύπτει τι συνέβη με την Ελλάδα και την είσοδο της στην Ευρωζώνη…

Ο Βρετανός πολιτικός γνωρίζει αρκετά καλά την κατάσταση στην αληθινή οικονομία, γιατί είναι ο μόνος πρακτικός πολιτικός αυτές τις μέρες, επειδή προέρχεται από τον τομέα των εμπορικών συναλλαγών. Εξηγεί το έργο του Ευρώ και τις αποτυχίες του. Και Κάνει σαφές ότι οι Έλληνες ποτέ δεν ψήφισαν για να μπουν στο ευρώ, εξηγώντας ότι εξαναγκάστηκαν να το δεχθούν από την Goldman Sachs και τους πολιτικούς της που προχώρησαν σε αυτή την αμοιβαία ευρωπαϊκή συμφωνία.
Ο Φάρατζ εξηγεί επίσης ότι η δημιουργία του ευρώ προέκυψε από την ανάγκη για μια εμπορική και οικονομική ένωση που θα παρήγαγε τότε μαγικά μια πολιτική ένωση – τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης και την εξάλειψη του πολέμου.
Ο ίδιος προειδοποίησε ότι η ιδέα της πολιτικής ένωσης που θα τελείωνε τους ευρωπαϊκούς πολέμους, θα έφερνε τα αντίθετα αποτελέσματα. Και ήδη τώρα υπάρχει τώρα ένα νέο αναδυόμενο Τείχος του Βερολίνου μεταξύ της Βόρειας και της Νότιας Ευρώπης.
Το project του Euro ήταν ένα απατηλό όνειρο γιατί ποτέ δεν είχε σχεδιαστεί για να πετύχει, αλλά για να δημιουργήσει τις «Ευρωπαϊκές Ηνωμένες Πολιτείες», που θα αμφισβητούσαν τις ΗΠΑ και θα εκθρόνιζαν το δολάριο. Αυτό το όνειρο μετατράπηκε σε εφιάλτη και ποτέ δεν θα αυξήσει τον ευγενή στόχο της μετατροπής της Ευρώπης σε οικονομικής πρωτεύουσας του κόσμου.
Ο φιλέλληνας Farage Αποκαλύπτει για την Ελλάδα και... Ξεβρακώνει το Ευρω
Το ΔΝΤ ενεργεί ως μέλος της Τρόικα, αλλά δεν έχει καμία απολύτως εκλεγμένη θέση. Το δεύτερο μη εκλεγμένος μέλος είναι ο Mario Draghi της ΕΚΤ. Στη συνέχεια, ο επικεφαλής της Ευρώπης είναι επίσης μη εκλεγμένος από τον λαό.
Ολόκληρο το σχέδιο της κυβέρνησης είναι εντελώς αντι-λαϊκό και εκεί έγκειται η κρίση. Ούτε ένα μέλος της Τρόικας δεν θα ανησυχήσει ποτέ για τις δημοσκοπήσεις, δεδομένου ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την εκλογή του.
Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια τέτοια αυταρχική κυβέρνηση.
Οι προσπάθειες της ΕΚΤ από αλαζονική δύναμη να χειραγωγήσουν την οικονομία με μηδενικές πιθανότητες επιτυχίας απασχολούν αρνητικά επιτόκια και την υπεράσπιση των τραπεζών, όπως η Goldman Sachs, στην οποία εργαζόταν ο Mario Draghi.
Τώρα, πάρα πολλές πολιτικές θέσεις εργασίας έχουν δημιουργηθεί στις Βρυξέλλες.
Αυτό δεν είναι πλέον ότι το καλύτερο για την Ευρώπη, αλλά απαραίτητο για να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας της ευρωπαϊκής κυβέρνησης.
Το αόρατο χέρι του Άνταμ Σμιθ λειτουργεί ακόμη και σε αυτή την περίπτωση – αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία ενδιαφέρονται μόνο για το προσωπικό συμφέρον τους και δεν νοιάζονται για τους κινδύνους πολέμου και εμφύλιες αναταραχές που δημιουργούν για να διατηρήσουν τα αποτυχημένα όνειρα εξουσίας τους…

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.