Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Σχέδιο αποσταθεροποίησης: Κινητοποίηση ΕΥΠ και ΕΔ για αντιμετώπισή του

ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 24ΩΡΑ Την αντιμετώπιση σχεδίου αποσταθεροποίησης της χώρας, μέσω των πυρκαγιών,  εξετάζει από το απόγευμα το έκτακτο συμβούλιο που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό με την συμμετοχή των ηγεσιών των Ε.Δ. και της ΕΥΠ.

Σε ένα περιβάλλον που μυρίζει «αποκαΐδια» μεταφορικά και κυριολεκτικά η κυβέρνηση βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού φοβούμενη ότι η αυριανή ημέρα μπορεί να αποτελέσει τη συνέχεια αυτού που διαδραματίστηκε σήμερα κυρίως σε Αττική και Λακωνία.
Με την αυριανή ημέρα να είναι εξίσου αν όχι χειρότερη από τη σημερινή σε ότι αφορά τις καιρικές συνθήκες και την επικινδυνότητα για την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών, οι προσοχή όλων είναι τεταμένη και ιδιαίτερα των ΕΔ και τηες ΕΥΠ.
Στη συνεδρίαση μετέχουν εκτός του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος, ο διοικητής της ΕΥΠ Γ. Ρουμπάτης, ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του πολίτη Γιάννης Πανούσης και ο υπυοργός Εσωτερικών 

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.