Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

«Προκαλέσατε το bank run για να μείνετε στην εξουσία», κύριε Λοβέρδο


Αποστομωτική απάντηση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στα λεγόμενα του  Ανδρέα Λοβέρδου κατά την ομιλία του στη Βουλή στη  συζήτηση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, του νομοσχεδίου για το δεύτερο πακέτο των προαπαιτούμενων μέτρων της Συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς και να πούμε όχι, αλλά ντρέπομαι. Έλεος, η κυβέρνηση θα μπορούσε να φέρει νωρίτερα το νομοσχέδιο, δεν επέδειξε όμως την απαιτούμενη ευαισθησία για τόσο σημαντικά ζητήματα», ανέφερε ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος προχωρώντας σε περαιτέρω κριτική της κυβέρνησης για τη φυγή καταθέσεων από τη χώρα και τις τράπεζες
Ηχηρή ήταν η απάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου «Να ξέρουμε ποιοι ευθύνονται για την κατάσταση των τραπεζών. Θυμηθείτε τι λέγατε πριν και μετά τις εκλογές για το bank run. Το προκαλέσατε. Θέλατε bank run για να μείνετε για πάντα στην εξουσία».

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.